Seccions

Imatge MenúACCIÓ S'inicia el cicle de jornades 'TECNIO: el teu soci tecnològic' per presentar el nou model d'innovació empresarial

ACCIÓ

dimecres, 23 octubre 2013

•        Les sessions, organitzades pel Departament d’Empresa i Ocupació a través d’ACCIO, es faran a Lleida, Tarragona, Tortosa, Girona, Mataró i Manresa.
 
•        TECNIO és la xarxa de centres tecnològics i de recerca  aplicada orientada a les necessitats d'innovació de l'empresa catalana per a la millora de la seva competitivitat.
 

El Departament d’Empresa i Ocupació inicia el cicle de sessions “TECNIO: el teu soci tecnològic”, que tindrà lloc en diversos municipis de Catalunya des del 28 d’octubre i fins al 26 de novembre. Organitzades a través d’ACCIO, les jornades tenen com a objectiu presentar als empresaris el nou model d’innovació de Catalunya, així com les capacitats tecnològiques que ofereixen els centres TECNIO a través de casos d’èxit de col•laboració empresarial.
 
Les sessions tindran lloc a Lleida, Tarragona, Tortosa, Girona, Mataró i Manresa. TECNIO és la xarxa de 95 centres tecnològics i de recerca aplicada orientada a les necessitats d’innovació de l’empresa catalana per a la millora de la seva competitivitat. Durant el 2012, els centres han facturat 135,1 milions d’euros i han treballat amb més de 6.000 empreses i entitats clients.
 
 
CALENDARI DE SESSIONS
 
Lleida: 28 d’octubre, 9:30 hores
Delegació d’ACCIO a Lleida
Rambla de Ferran, 1, 2n 4a

Tarragona: 4 de novembre, 10:00 hores
Delegació d’ACCIO a Tarragona
Pompeu Fabra, 1

Tortosa: 7 de novembre, 16:00 hores 
Delegació del govern a Terres de l’Ebre
Carrer de Montcada, 23 (Palau Abària)

Girona: 8 de novembre, 9:30 hores 
Delegació de la Generalitat de Catalunya
Plaça de Pompeu Fabra, 1

Mataró: 11 de novembre, 9:30 hores 
Parc TecnoCampus Mataró-Maresme
Av. Ernest Lluch, 32

Manresa: 26 de novembre, 9:30 hores 
Delegació d’ACCIO a la Catalunya Central
Palau Firal de Manresa
Carrer de Castelladral, 5-7 (Pol. Ind. Els Dolors) 
 Cercador de premsa

Calendari

Calendari

Contacteu-nos

Contacte

premsa.accio@gencat.cat

Tel. 93 476 72 13

Rebre comunicats