Seccions

Imatge MenúACCIÓ Les exportacions catalanes creixen un 4,6% el mes de setembre en relació amb l'any passat

ACCIÓ

dimecres, 20 novembre 2013

•        El creixement de les exportacions catalanes ha estat superior al de la zona euro (2,1%).
 
•        En termes acumulats gener-setembre, les vendes a l’exterior de Catalunya han crescut un 1,6%, quatre dècimes més que el creixement acumulat fins l’agost.

 
Les exportacions de les empreses catalanes han crescut un 4,6% aquest mes de setembre en relació al mateix mes de l’any passat. Aquest creixement, que posa de manifest que la internacionalització és una aposta prioritària per a les companyies del nostre país, és superior al de zona euro, que en el seu conjunt ha augmentat les seves vendes a l’exterior un 2,1%.
 
De fet, l’augment de les vendes de les empreses catalanes a l’exterior durant el mes de setembre també ha estat superior al de països de referència com Alemanya (3,6%), Itàlia (2%) i França (-1,5%). Destaca també el creixement superior a països altament exportadors, com el Regne Unit, que ha registrat un augment de les exportacions d’un 1,8% en termes interanuals.
 
Segons dades del Ministerio de Economía, al conjunt de l’Estat espanyol les vendes a l’exterior han augmentat el setembre un 8,3%.
 
En termes acumulats gener-setembre, les exportacions catalanes han crescut un 1,6% en comparació al mateix període de l’any passat. Això són quatre dècimes més que el creixement acumulat fins l’agost, situant el volum d’exportació en xifres de rècord històric per tercer any consecutiu.
 Cercador de premsa

Calendari

Calendari

Contacteu-nos

Contacte

premsa.accio@gencat.cat

Tel. 93 476 72 13

Rebre comunicats