Seccions

Imatge MenúACCIÓ Barcelona acull la primera trobada empresarial entre pimes europees participants en el projecte WIDER

ACCIÓ

dimecres, 20 novembre 2013

• 9 pimes catalanes i 41 europees s’han trobat a ACCIÓ aquest dimecres per fer reunions B2B i buscar projectes empresarials conjunts en el camp de l’adequació d’habitatges sota criteris d’eco-intel•ligència per a gent gran. 

• WIDER, que forma part del programa europeu MED, es desenvoluparà fins el 2015 per incentivar les pimes d’aquest sector a Catalunya i a les regions d’Algarve, Macedònia Central, Rhone-Alpes, Marche, Eslovènia i Sarajevo. 

• El Govern va aprovar el juliol la participació d’ACCIÓ al programa, que té un pressupost de més de 2,5 milions d’euros cofinançat per la Unió Europea.
 
Barcelona, 20 de novembre de 2013. – ACCIÓ, l’Agència per a la competitivitat de l’Empresa del Departament d’Empresa i Ocupació, ha acollit aquest dimecres la primera trobada empresarial entre pimes europees participants en el projecte WIDER. 9 empreses catalanes i 41 de l’Estat espanyol, Portugal, França, Itàlia, Grècia, Eslovènia, Croàcia i Bòsnia i Hercegovina han mantingut reunions B2B i han buscat projectes empresarials conjunts en el camp de l’adequació d’habitatges sota criteris d’eco-intel•ligència per a la gent gran. 

Les empreses que han participat a la trobada formen part del sector de la salut, la construcció, la il•luminació, el moble o les TIC, entre d’altres. A banda de les reunions B2B, també han assistit a taules rodones i ponències a càrrec de professionals d’aquests àmbits. 

WIDER, que forma part del programa europeu MED, té per objectiu esperonar les pimes que treballen en l’adequació d’habitatges per a gent gran a través de la cooperació i l’intercanvi de coneixements. Té un pressupost de 2,5 milions d’euros i es desenvoluparà fins el 2015 a Catalunya i a les regions d’Algarve (Portugal), Macedònia Central, Rhone-Alpes (França), Marche (Itàlia), Eslovènia i Sarajevo, tot i que les trobades empresarials són obertes a altres països. El Govern va aprovar aquest juliol la participació d’ACCIÓ al projecte, cofinançat per la Unió Europa. 

Segons la Comissió Europea, el 2008 hi havia 85 milions de persones de 65 anys o més a la Unió Europea, i estima que el 2060 s’arribarà als 151 milions de persones. És per això que aposta per facilitar l’envelliment de les persones grans fomentant la seva independència durant el màxim temps possible.Cercador de premsa

Calendari

Calendari

Contacteu-nos

Contacte

premsa.accio@gencat.cat

Tel. 93 476 72 13

Rebre comunicats