Seccions

Imatge MenúACCIÓ Prop de 60 empreses catalanes participen al programa Start-Up Catalonia que aquest any inclou tres noves acceleradores

ACCIÓ

dimecres, 15 gener 2014

·        El conseller delegat d’ACCIÓ, Joan Tarradellas, i el president del Tecnocampus, Miquel Rey, han donat el tret de sortida a l’edició 2014 amb presència de les empreses que participaran al programa.
 
·        El programa que impulsa ACCIÓ i forma part del Catalunya Emprèn, ajuda les empreses a intensificar el seu creixement al llarg d’un any a través d’assessorament, formació, networking i suport en la cerca de finançament.
 
·        Alguns dels objectius que es marca el programa per aquest 2014 són que les empreses participants incrementin un 50% la seva facturació, creïn un mínim de dos llocs de treball, s’obrin a nous mercats i aconsegueixin. finançament.

 
 
El conseller delegat d’ACCIÓ, Joan Tarradellas, i el president del Tecnocampus i regidor de promoció econòmica i innovació de l’Ajuntament de Mataró, Miquel Rey, han donat el tret de sortida a la segona edició del programa Start-Up Catalonia impulsat per ACCIÓ i que forma part del Catalunya Emprèn. La sessió inaugural s’ha celebrat aquest matí a Mataró i ha comptat amb la presència de les 58 empreses que enguany participaran al programa en alguna de les quatre acceleradores que ACCIÓ té al Parc Científic i Tecnològic de la UdG (Girona), Tecnocampus de Mataró (Maresme), EsadeCreapolis (àmbit B-30) i al Parc UPC (Baix Llobregat).
 
La Xarxa d’Acceleradores Start-Up Catalonia proporciona a les empreses participants assessorament, formació, networking i suport en la cerca de finançament per tal que aquestes superin les etapes de vida inicials en què estan exposades a alts nivells d’incertesa.
 
Els objectius que l’Start-Up s’ha marcat per aquesta edició són que el promig de les empreses participants incrementin un 50% la seva facturació anual, incorporin un mínim de 2 treballadors durant l’any que dura el programa, que el 30% de les start-ups iniciïn o incrementin les vendes a l’exterior, que el 70% aconsegueixi el finançament necessari per assolir les seves fites; i que un any després d’haver acabat el programa, més d’un 6% d’aquestes empreses rebin el suport econòmic d’un inversor privat.
 
Els eixos clau en els que se centra aquesta segona edició de l’Start-Up Catalonia són el networking, la reflexió estratègica, la internacionalització i el finançament. Les empreses seleccionades han començat avui la seva participació al programa i durant aquest mes hauran d’escollir un dels més de 80 tutors de què disposa Start-Up Catalonia perquè els acompanyi durant tot el 2014 i els ajudi a assolir els objectin que s’han marcat.
 
Durant la sessió d’avui el fundador d’EyeOS, Pau García-Milà, ha explicat a les empreses participants la seva experiència com a emprenedor, sobre l'art de generar idees i sobretot, de com fer-les realitat i consolidar-les.Cercador de premsa

Calendari

Calendari

Contacteu-nos

Contacte

premsa.accio@gencat.cat

Tel. 93 476 72 13

Rebre comunicats