Seccions

Imatge MenúACCIÓ Felip Puig: 'L’aposta de Wallenius Wilhelmsen per Catalunya ens torna a donar exemples que podem tenir confiança en el nostre futur'

ACCIÓ

dimecres, 12 febrer 2014

•    El conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, ha clos aquest dijous la inauguració de la delegació de la naviliera escandinava a Barcelona, des d’on durà a terme tots els serveis oceànics a la Península Ibèrica.

•    La companyia, especialitzada en el transport per mar i terra de vehicles i mercaderies de gran dimensió, té 12 terminals i més de 5.700 treballadors a tot el món.

El conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, ha clos aquest dijous la inauguració de la delegació a Barcelona de l’empresa escandinava Wallenius Wilhelmsen. La companyia naviliera està especialitzada en el transport de vehicles i mercaderies de gran dimensió per mar i per terra, i des de la nova oficina de Barcelona donarà servei a tota la Península Ibèrica, amb l’objectiu de cobrir l’àrea Mediterrània en un futur.

Durant la inauguració, Puig ha destacat que l’aposta de l’empresa per Catalunya “torna a donar exemples que podem tenir confiança en el nostre futur, pel nostre dinamisme, la nostra vocació industrial, la nostra aposta pels negocis i per la generació de riquesa”.

Per Puig, que ha subratllat que l’aposta de Wallenius Wilhelmsen és molt important “en clau de país”, les infraestructures, la situació geogràfica i el caràcter emprenedor “ens permeten captar l’atenció d’empreses tant importants com Wallenius Wilhelmsen”. De fet, pel titular d’Empresa i Ocupació, l’obertura d’aquesta delegació posa de manifest “les fortaleses de l’economia catalana i el model de desenvolupament pel que aposta Catalunya, fomentat en la indústria i la internacionalització, però també per un model eficient i sostenible que ens fa competitius a escala global”.

L’acte ha comptat amb la presència, entre d’altres, del director de la nova delegació a Barcelona, Ramón Oliete, el vicepresident executiu de Wallenius Wilhelmsen, Wener van Dessel, i el president del Port de Barcelona, Sixte Cambra.

Wallenius Wilhelmsen va néixer a finals dels anys noranta de la fusió d’una empresa sueca i una noruega, i opera des de fa 15 anys a l’Estat espanyol a través d’un agent. Té més de 5.700 treballadors i 12 terminals a tot el món, i el 2012 va transportar 5,1 milions de vehicles, camions i maquinària pesant.

Cercador de premsa

Calendari

Calendari

Contacteu-nos

Contacte

premsa.accio@gencat.cat

Tel. 93 476 72 13

Rebre comunicats