Seccions

Imatge MenúACCIÓ Pere Torres: 'El nostre gran repte és convertir-nos en una economia plenament inserida en l’economia global'

ACCIÓ

dimecres, 26 febrer 2014

•    El secretari d’Empresa i Competitivitat ha obert una jornada a la seu d’ACCIÓ sobre ajudes –en el marc del Mecanisme Financer de l’Espai Econòmic Europeu- i deduccions fiscals per a empreses que tenen projectes d’energia i medi ambient.

•    Torres ha subratllat que per ser part de l’economia global cal ser competitius, i que el camp de l’energia és un dels més importants per reduir els costos de producció de les empreses catalanes.

Barcelona, 26 de febrer del 2014. – El secretari d’Empresa i Ocupació, Pere Torres, ha obert aquest dimecres la jornada informativa per presentar a les empreses catalanes que tenen projectes d’energia i medi ambient les ajudes que poden rebre en el marc del Mecanisme Financer de l’Espai Econòmic Europeu (EEA Grants), amb un pressupost de 32 milions d’euros, i les deduccions fiscals per projectes d’R+D+i i per inversions ambientals.

Celebrada a la seu d’ACCIÓ, l’agència per a la competitivitat de l’empresa adscrita al Departament d’Empresa i Ocupació, l’acte ha comptat amb uns 120 assistents.

Durant la jornada, Torres ha assegurat que “el repte en majúscules de l’economia catalana és convertir-se en una economia plenament inserida en l’economia global”, i que això “vol dir ser competitius: és un esforç i una necessitat constant de millora, de creativitat i recerca de solucions”. Segons Torres, “hem de buscar maneres de reduir els costos de producció sense que siguin els costos salarials, i el camp de l’energia és un dels més importants”.

L’acte, organitzat pel Departament d’Empresa i Ocupació, el Departament de Territori i Sostenibilitat i amb la col•laboració del Centro para el Desarrollo Tecnológico Industrial (CDTI) i Innovation Norway, també ha comptat amb la presència del secretari de Medi ambient i Sostenibilitat, Josep Enric Llebot.Cercador de premsa

Calendari

Calendari

Contacteu-nos

Contacte

premsa.accio@gencat.cat

Tel. 93 476 72 13

Rebre comunicats