Seccions

Imatge MenúACCIÓ El director general d’Indústria inaugura les noves instal·lacions de l’empresa Barloworld Finanzauto a Barberà del Vallès

ACCIÓ

divendres, 21 març 2014

•    El director general d’Indústria, Antoni Ma. Grau, ha destacat que la inversió “és motiu d’optimisme i un exemple de l’aposta que fan empreses de referència per Catalunya”.

•    L’empresa és distribuïdora a la península ibèrica de Caterpillar, fabricant nord-americà d’equips per al moviment de terres i solucions energètiques.

•    Les noves infraestructures, ubicades en uns terrenys de 20.000 m², seran la seu de la delegació central de Barloworld per a Catalunya i Andorra.


Barcelona, 21 de març de 2014. – El director general d’Indústria, Antoni Ma. Grau, ha inaugurat avui a Barberà del Vallès les noves instal•lacions de Barloworld Finanzauto, empresa dedicada a la distribució i servei postvenda a la península ibèrica de la marca nord-americana Caterpillar (fabricant d’equips per al moviment de terres i solucions energètiques).

Durant l’acte, el director general d’Indústria ha estat acompanyat del director de Barloworld Iberia, Viktor Salzmann, i de l’alcaldessa de Barberà del Vallès, Ana del Frago. Hi han assistit també directius de Caterpillar i clients de l’empresa.

El director general d’Indústria, Antoni Ma. Grau, ha destacat que la inversió de l’empresa “és motiu d’optimisme i un exemple de l’aposta que fan empreses de referència per Catalunya”.

Barloworld Finanzauto ha traslladat les seves instal·lacions, fins ara situades a Santa Perpètua de Mogoda, a uns terrenys de 20.000 m² de Barberà del Vallès, on s’ubicarà la nova seu de l’empresa per a Catalunya i Andorra. Fundada el 1930, Barloworld té presència a més de 25 països i compta amb prop de 100 treballadors a Catalunya.Cercador de premsa

Calendari

Calendari

Contacteu-nos

Contacte

premsa.accio@gencat.cat

Tel. 93 476 72 13

Rebre comunicats