Seccions

Imatge MenúACCIÓ El conseller d’Empresa i Ocupació visita la planta de producció química de Boehringer Ingelheim a Malgrat de Mar

ACCIÓ

divendres, 6 juny 2014

•    L’empresa té un pla d’inversions de 7,5 milions d’euros per als pròxims anys.

•    Boehringer Ingelheim ha rebut el suport d’Invest in Catalonia de la Generalitata durant els últims 10 anys.

•    La planta de Malgrat de Mar produeix principis actius per a medicaments, majoritàriament d'investigació pròpia.Sant Cugat del Vallès, 6 juny de 2014-. El conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, ha visitat aquest matí les instal·lacions de la planta de producció química que la farmacèutica Boehringer Ingelheim té a Malgrat de Mar.

La planta, que dóna feina a més de 300 persones, disposa d'un pressupost operatiu anual proper als 40 milions d'euros, i un pla d'inversions de 7'5 milions d'euros anuals per als propers anys, que permeten una ampliació i millora de les seves instal·lacions, d'elevat nivell tecnològic.

Invest in Catalonia, encarregada de l'atracció i manteniment d'inversió estrangera a Catalunya, porta més de 10 anys col·laborant amb els projectes empresarials de Boehringer Ingelheim.

Han acompanyat el conseller a la visita el director general de la companyia, i Throsten Poehl, Antoni Sarroca, director gerent de la planta de Malgrat de Mar.

Inaugurada el 1960, la planta química de Boehringer Ingelheim a Malgrat de Mar és un dels cinc centres de producció química de la companyia a tot el món.
La planta de Malgrat de Mar produeix principis actius per a medicaments, majoritàriament d'investigació pròpia. Aquest centre té un marcat caràcter estratègic per a la companyia, ja que exporta productes a més de 25 països, entre ells els EUA, Japó, Alemanya i Xina.Cercador de premsa

Calendari

Calendari

Contacteu-nos

Contacte

premsa.accio@gencat.cat

Tel. 93 476 72 13

Rebre comunicats