Seccions

Imatge MenúACCIÓ El secretari d’Empresa i Competitivitat, Pere Torres, clou el 4t Simposi d’Internacionalització de Montblanc

ACCIÓ

divendres, 20 juny 2014

El secretari d’Empresa i Competitivitat, Pere Torres, ha clos aquest divendres el 4t Simposi d’Internacionalització de Montblanc. L’esdeveniment ha permès debatre i analitzar les estratègies que poden seguir les petites i mitjans empreses per exportar.


Durant la seva intervenció, el secretari d'Empresa i Competitivitat ha destacat que "iniciatives com aquesta són imprescindibles per tal que el conjunt de l'empresa catalana sigui conscient del paper central de la internacionalització en l'economia del país". Per Torres, "la presència de les empreses catalanes al món no pot ser conjuntural, ha de formar part de l'estratègia empresarial amb tota naturalitat". De fet, el secretari ha subratllat que "el que determina la viabilitat de l'economia catalana és que estigui plenament inserida en l'economia global".


Al simposi hi han assistit empreses del Camp de Tarragona, Lleida i les Terres de l’Ebre, i s’ha posant l’accent en el món del vi i el cava. Les companyies han pogut compartir experiències, casos d’empreses que internacionalitzat amb èxit i fer treball amb xarxa.


A l’esdeveniment, que es va fer per primera vegada els 2011, també hi ha participat el director d’Internacionalització i Inversió Empresarial d’ACCIÓ, Joan Josep Berbel. Igualment, l'acte ha comptat amb la presència de l'alcalde de Montblanc, Josep Andreu, el president del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, Josep Amill, el president de Foment del Treball Nacional, Joaquim Gay de Montellà, i la degana de la Facultat d'Economia i Empresa de la Universitat de Barcelona, Elisenda Paluzie, entre d'altres.Cercador de premsa

Calendari

Calendari

Contacteu-nos

Contacte

premsa.accio@gencat.cat

Tel. 93 476 72 13

Rebre comunicats