Seccions

Imatge MenúACCIÓ Pere Torres clausura el Festival Ciència, Tecnologia i Innovació al Parlament de Catalunya

ACCIÓ

divendres, 20 juny 2014

El secretari d’Empresa i Competitivitat, Pere Torres, ha participat avui en l’acte de clausura de la primera edició del Festival Ciència, Tecnologia i Innovació que ha tingut lloc al Parlament de Catalunya. En la seva intervenció, Torres ha afirmat que “el sistema d’innovació català ha de ser d’impuls públic i lideratge privat”.

Per fer-ho, ha explicat, el Govern amb la col·laboració de les empreses ha definit “els àmbits prioritaris en recerca i política industrial i està elaborant fulls de ruta de cada àmbit, que han de donar resposta a factors com el finançament o l’emprenedoria”. Pere Torres ha afegit que la Generalitat també treballa en el “procés de fusió de centres tecnològics catalans per sumar capacitats en innovació”.

Organitzat per la Direcció de Creativitat i Innovació de l’Institut de Cultura de Barcelona, el Festival ha aplegat durant 30 dies més de 18.000 persones en diferents activitats, tallers, exposicions, conferències i jornades en 12 ciutats.

A l’acte de clausura celebrat avui també hi han participat, entre d’altres, Lluís Corominas, vicepresident del Parlament de Catalunya, i Jaume Ciurana, tinent d’alcalde de Cultura, Coneixement, Creativitat i Innovació de l’Ajuntament de Barcelona. Durant la clausura del festival s’han presentat les conclusions de la jornada ‘Recerca i Empresa: col·laborar per competir millor’ del passat 5 de juny.Cercador de premsa

Calendari

Calendari

Contacteu-nos

Contacte

premsa.accio@gencat.cat

Tel. 93 476 72 13

Rebre comunicats