Seccions

Imatge MenúACCIÓ El conseller delegat d’ACCIÓ rep una delegació de 30 empreses tecnològiques xineses

ACCIÓ

dilluns, 30 juny 2014

El conseller delegat d’ACCIÓ, Joan Tarradellas, ha rebut aquest dilluns una delegació de 30 empreses tecnològiques xineses que han visitat Barcelona per conèixer noves oportunitats d’inversió i reunir-se amb un centenar de companyies catalanes.

La trobada, organitzada per Invest in Catalonia i l’Ajuntament de Barcelona a través de Barcelona Activa, s’emmarca en la participació de Barcelona i Catalunya en la fira tecnològica més important de la Xina, la China Hi-Tech Fair de Shenzhen, que també ha coorganitzat aquest esdeveniment. L’any passat van participar en aquesta fira quatre empreses catalanes, que van mantenir més de 170 reunions amb companyies xineses. L’edició d’enguany, que se celebrarà aquest novembre, tornarà a comptar amb la participació d’un grup d’empreses tecnològiques catalanes.
 
La delegació de 30 empreses xineses està encapçalada pel tinent d’alcalde de Shenzhen, Chen Biao, i compta amb la presència dels màxims representants del comitè organitzador de la fira China Hi-Tech Fair. A banda de les reunions amb les companyies catalanes, la delegació també ha visitat el Port de Barcelona i la zona del 22@ de la capital catalana.Cercador de premsa

Calendari

Calendari

Contacteu-nos

Contacte

premsa.accio@gencat.cat

Tel. 93 476 72 13

Rebre comunicats