Seccions

Imatge MenúACCIÓ El secretari d’Empresa i Competitivitat participa en la presentació dels resultats de la prova pilot catalana del projecte europeu PROMES

dimecres, 23 juliol 2014

Arxius adjunts:
  • 1Documents

•    El projecte PROMES, Promoting Multilingualism in Exporting Smes, fomenta la competitivitat de les PIME exportadores trencant les barreres comunicatives relacionades amb el multilingüisme.

•    Finalitzada la prova pilot, Cambra de Barcelona oferirà el servei d’assessorament lingüístic en mercats exteriors en col·laboració amb ACCIÓ i el Consell de Cambres de Catalunya.

•    La prova pilot catalana ha estat impulsada per  la Cambra de Comerç de Barcelona i la Fundació Privada d'empresaris FemCAT, i ha comptat amb la participació de la Generalitat de Catalunya.


Dimecres, 23 de juliol de 2014. - El secretari d’Empresa i Competitivitat, Pere Torres, ha participat aquest dimecres en la presentació del balanç de la prova pilot del projecte europeu Promoting Multilingualism in Exporting Smes, PROMES que s’ha fet durant els darrers sis mesos a una vintena d’empreses exportadores i importadores catalanes. Juntament amb el secretari d’Empresa i Competitivitat, Pere Torres, han participat a la sessió el president de la Cambra Oficial de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Barcelona, Miquel Valls; i el president de la Fundació Privada d’Empresaris FemCAT, Miquel Martí.

El PROMES té l’objectiu d’ajudar a les pimes catalanes exportadores a superar els problemes lingüístics i culturals en el seu procés d’internacionalització, una situació que fa que cada any milers d’empreses puguin perdre negocis i contractes. L’any 2013, Catalunya va comptar amb prop de 50.000 empreses exportadores que van mobilitzar més de 58.000 milions d’euros.

Un cop avaluada la prova pilot, i al marge del projecte PROMES, Cambra de Barcelona integra en el seu catàleg aquest servei d’assessorament a mida, ràpid i accessible que oferirà a l’empresa recomanacions per millorar la comunicació multilingüe amb clients de mercats exteriors. Cambra de Barcelona oferirà aquest servei en col·laboració amb ACCIÓ, l’agència per la competitivitat de l’empresa del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat, i el Consell de Cambres de Catalunya.


La prova pilot del projecte PROMES a Catalunya ha estat impulsada per  la Cambra de Comerç de Barcelona i la Fundació Privada d'empresaris FemCAT, i ha comptat també amb la participació de la Generalitat de Catalunya.

Cercador de premsa

Calendari

Calendari

Contacteu-nos

Contacte

premsa.accio@gencat.cat

Tel. 93 476 72 13

Rebre comunicats