Seccions

Imatge MenúACCIÓ La Generalitat dóna suport als Centres d'Innovació Tecnològica per promoure la recerca industrial i la transferència de tecnologia

dilluns, 15 setembre 2014

Arxius adjunts:
  • 1Documents


•    El Govern ha acordat avui impulsar els plans d’actuació de transferència tecnològica de la Universitat Autònoma de Barcelona, la Fundació Parc de Recerca UAB, el Consejo Superior de Investigaciones Científicas i el Consorci Centre de Visió per Computador.
•    L’acord de govern s’emmarca en la línia d’ajuts per a tots els Centres d’Innovació Tecnològica que formen part de la xarxa TECNIO, que s’acabarà de formalitzar en els pròxims mesos.
 
La Generalitat de Catalunya ha aprovat aquest dilluns en acord de govern l’aportació de 166.000 euros per donar suport als plans d’actuació en matèria de transferència de tecnologia de diversos Centres d’Innovació Tecnològica de Catalunya.
 
L’objectiu de l’acord és promoure la recerca industrial i la transferència de tecnologia com un mecanisme per a la millora de la competitivitat del teixit empresarial català.  L’import es destinarà als plans d’actuació de transferència tecnològica de la Universitat Autònoma de Barcelona, la Fundació Parc de Recerca de la UAB, el Consejo Superior de Investigaciones Científicas i el Consorci Centre de Visió per Computador.
 
Aquest acord s’emmarca en la línia global de suport a les activitats de transferència tecnològica que realitzen els centres TECNIO de totes les universitats catalanes, una línia que s’acabarà de formalitzar en els pròxims mesos. El suport de la Generalitat a les universitats i centres de recerca es focalitza en programes de difusió i comercialització de tecnologia, amb la finalitat de transferir els resultats de la seva activitat a les empreses catalanes (a través de contractes de recerca i serveis, llicència de patents o creació de noves empreses de base tecnològica).Cercador de premsa

Calendari

Calendari

Contacteu-nos

Contacte

premsa.accio@gencat.cat

Tel. 93 476 72 13

Rebre comunicats