Seccions

Imatge MenúACCIÓ Prop de 50 empresaris gironins s’interessen per les oportunitats de negoci que ofereix el mercat francès en el sector de la construcció

dimecres, 15 octubre 2014

Arxius adjunts:
  • 2Documents

•    El director del Centre de Promoció de Negocis d’ACCIÓ a París, Francesc Díaz, ha explicat els punts clau del sector de la construcció a França en la sessió que la Generalitat va organitzar ahir a Girona.

•    En l’acte ‘Construir a França: oportunitats de negoci i normativa reguladora per a les empreses estrangeres’, els empresaris han conegut el funcionament i les característiques d’aquest sector al mercat gal.


141015 Construcció a França 1Barcelona, 16 d’octubre de 2014. – Prop de 50 empresaris gironins van assistir ahir a la sessió informativa ‘Construir a França: oportunitats de negoci i normativa reguladora per a les empreses estrangeres’ que es va celebrar a la delegació d’ACCIÓ a Girona.

El director del CPN de París, Francesc Díaz, va explicar als assistents les principals característiques que aquest mercat presenta així com el suport que els ofereix el Centre de Promoció de Negocis (CPN) que ACCIÓ, l’agència per la competitivitat de l’empresa, té a París.

141015 Construcció a França 2Durant l’acte, els assistents van conèixer el funcionament i característiques del sector de la construcció en el mercat francès, les millors maneres d’accedir-hi, els concursos públics i privats als quals poden accedir, i les normatives per les quals es regeix el sector o les que regulen el desplaçament temporal de treballadors a França, entre d’altres.

Juntament amb Francesc Díaz, van participar a la sessió el delegat d’ACCIÓ a Girona, Ferran Rodero, i els advocats associats d’AGM Advocats a París i Barcelona, Agustín Tizón i Jordi Rovira.
Cercador de premsa

Calendari

Calendari

Contacteu-nos

Contacte

premsa.accio@gencat.cat

Tel. 93 476 72 13

Rebre comunicats