Seccions

Imatge MenúACCIÓ El secretari general d'Empresa i Ocupació, Xavier Gibert, inaugura la nova línia de producció de l'empresa sueca SCA a Valls

divendres, 17 octubre 2014

Arxius adjunts:
  • 2Documents

•        Aquesta nova línia suposarà la creació de 50 llocs de treball i convertirà la planta de Valls en la primera d’SCA a Europa que integra la fabricació de productes per a la cura personal i de paper tissú.
 
•        SCA ha comptat amb el suport d’Invest in Catalonia en el projecte de la planta de Valls-Puigpelat, on produirà bolquers que es vendran a Espanya sota la marca Deliplus de Mercadona.

 
El secretari general d’Empresa i Ocupació, Xavier Gibert, ha inaugurat aquest matí la nova línia de producció de l’empresa sueca SCA a Valls-Puigpelat. Aquesta nova línia suposarà la creació de 50 llocs de treball i convertirà la planta catalana en la primera que la multinacional sueca té a Europa que combina la fabricació de productes per a la cura personal i de paper tissú. El projecte d’SCA a Valls ha comptat amb el suport de l’àrea d’atracció d’inversions estrangeres de la Generalitat, Invest in Catalonia.
 
Amb la línia de producció inaugurada avui, SCA fabricarà per primera vegada bolquers per a nadons a l’Estat espanyol, i ho farà per a la cadena de supermercats Mercadona que els comercialitzarà sota la seva marca pròpia Deliplus.
 
Donem les gràcies a SCA per la seva aposta pel territori i per Catalunya” així com “la sensibilitat de fer les coses i la seva aposta no només per la producció sinó també per la innovació i el medi ambient”. Gibert ha explicat que el Govern treballa en “la reactivació de l’economia catalana que és la que promou l’ocupació, l’equilibri i la cohesió territorial, la innovació i l’exigència en la qualificació de les persones” i en aquest sentit ha assegurat que “ SCA va en la línia del Govern per la seva aposta i per la seva manera de fer les coses”.
 
El president de Consumer Good Europe de SCA, Magnus Groth, ha dit durant la inauguració que "amb aquesta nova producció de bolquers per a nadó a Valls, estem consolidant encara més el negoci d’SCA a l’Estat espanyol i la nostra llarga relació comercial amb Mercadona".
 
Juntament amb Xavier Gibert i Magnus Groth, han participat a la inauguració el responsable de la planta a Valls-Puigpelat, Toni Mata; l’alcaldessa de Puigpelat, Marta Blanch, i l’alcalde de Valls, Albert Batet.
 
SCA és líder mundial en productes d’higiene i forestals, tant per a gran consum com per a indústria, que produeix i comercialitza sota marques pròpies i les dels seus clients de gran distribució.Cercador de premsa

Calendari

Calendari

Contacteu-nos

Contacte

premsa.accio@gencat.cat

Tel. 93 476 72 13

Rebre comunicats