Seccions

Imatge MenúACCIÓ Catalunya i el municipi xinès de Tianjin col·laboraran en la promoció comercial i tecnològica

dilluns, 20 octubre 2014

141020 Delegació TianjinACCIÓ, l’agència per a la competitivitat de l’Empresa, ha signat un acord amb la China Council for the Promotion of International Trade de Tianjin (CCPIT), mitjançant el qual es busca cooperar en l’àmbit del comerç exterior, de la inversió empresarial i de la transferència i cooperació tecnològica de Catalunya i Tianjin. El CCPIT és l’organisme del govern xinès que promou els interessos econòmics i comercials internacionals de la Xina mitjançant el desenvolupament de la cooperació empresarial i l'intercanvi amb els països estrangers. 

La signatura de l’acord s’ha fet durant la visita que una delegació del Tianjin està fent aquests dies a Catalunya en el marc del programa europeu CETREGIO de la Comissió Europea. Aquest programa estableix relacions de cooperació entre regions xineses i europees en diversos àmbits de desenvolupament urbà i regional. 

Tianjin és un dels centres industrials més grans i desenvolupats de la regió nord de Xina i l’acord avui signat permetrà generar sinèrgies en sectors com l’automoció, la química, el biotecnològic, el tèxtil i les noves energies, entre d’altres.Cercador de premsa

Calendari

Calendari

Contacteu-nos

Contacte

premsa.accio@gencat.cat

Tel. 93 476 72 13

Rebre comunicats