Seccions

Imatge MenúACCIÓ L'empresa coreana Miwon inverteix 7 milions d'euros a Manresa en la primera planta de producció fora de l'Àsia

dimarts, 21 octubre 2014

Arxius adjunts:
  • 1Documents

•    La inauguració de la planta ha comptat amb la participació del director general d’Indústria, Antoni Ma. Grau. El projecte ha rebut el suport de la Generalitat a través d’Invest in Catalonia.
•    Miwon ha adquirit una fàbrica que estava en desús per instal•lar-se a Manresa i crearà 13 llocs de treball per a la producció de resines no tòxiques per a adhesius i pintures.
•    Des de Catalunya, Miwon facturarà prop de 3 milions d’euros el primer any i farà arribar els seus productes a Alemanya, els països escandinaus, França i Itàlia, entre d’altres països europeus.

 
L’empresa coreana Miwon Specialty Chemical ha invertit 7 milions d’euros en l’adquisició i adequació d’un fàbrica que estava en desús a Manresa per instal•lar-hi la primera planta de producció que l’empresa té fora de l’Àsia. La companyia coreana crearà inicialment 13 llocs de treball a la capital del Bages per la fabricació de resines de curat ultraviolat, una tecnologia en auge ja que redueix la contaminació de l’atmosfera i que s’aplica a adhesius i pintures.
 
El director general d’Indústria de la Generalitat, Antoni Ma. Grau, ha participat aquest matí en la inauguració i ha agraït a Miwon “la seva confiança per haver establert a Catalunya la seva primera planta productiva fora de l’Àsia, que portarà a Manresa una indústria d’alt valor afegit per al país”. “Els productes que surtin d’aquesta fàbrica”, ha dit, “seran aplicables a altres indústries de Catalunya com l’automoció, el moble, l’òptica o l’electrònica” i “contribuiran a obrir encara més la nostra economia i l’aposta pels mercats exteriors”.
 
Juntament amb Grau, han participat a la inauguració el president de Miwon Specialty Chemical, Hyung Woong Kim, el CTO de l’empresa, Won Bae, el responsable de la fàbrica catalana, Joachim Zoeller, i l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent.
 
L’empresa coreana, que ha rebut el suport de l’àrea d’atracció d’inversions estrangeres de la Generalitat, Invest in Catalonia, instal·larà també a Manresa un laboratori d’R+D, oficines i un magatzem.
 
El grup Miwon es va crear fa 55 anys a Corea i el 2013 ha comptat amb més de 1.000 treballadors a tot el món i una facturació prop dels 500 milions d’euros. L’empresa coreana disposa de delegacions comercials a Alemanya, Àustria i Estats Units. La planta de producció de Manresa és la dotzena de la companyia asiàtica, 10 d’elles a Corea i una altra a la Xina. Des de la planta de Catalunya, Miwon té previst facturar prop de 3 milions d’euros el primer any i fer arribar els seus productes a Alemanya, els països escandinaus, França i Itàlia, entre d’altres països europeus.Cercador de premsa

Calendari

Calendari

Contacteu-nos

Contacte

premsa.accio@gencat.cat

Tel. 93 476 72 13

Rebre comunicats