Seccions

Imatge MenúACCIÓ Felip Puig presenta a Berlín la primera edició del programa de promoció de vins i caves catalans a Alemanya 'Weine Aus Katalonien'

dilluns, 24 novembre 2014

El conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, acompanyat pel secretari d’Empresa i Competitivitat, Pere Torres, i del director del Centre de Promoció de Negocis d’ACCIÓ a Berlín, Martí Adroher, han presentat aquesta tarda a Berlín la primera edició del programa Weine Aus Katalonien que impulsa el Departament d’Empresa i Ocupació a través d’ACCIÓ, l’agència per la competitivitat de l’empresa.

 
La sessió que s’ha fet avui a la capital alemanya ha comptat amb la presència de vuit cellers catalans que han viatjat a Berlín per introduir els seus vins al mercat alemany o ampliar la seva xarxa comercial en aquest país. Aquesta iniciativa compta amb la col·laboració del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat a través de Prodeca i  l’Incavi.
 
L’acte ha començat amb un tast de vins dirigit per Bernhard Moser, sommelier de la Weinschule Berlin i organitzador del festival culinari eat! Berlin. Moser ha explicat la connexió dels vins catalans i la nova cuina berlinesa. A continuació s’ha obert un espai per al diàleg entre els cellers participants i el comerç especialitzat alemany en què han obert futures vies de col·laboració.
 
La propera activitat de promoció en el marc de la campanya Weine Aus Katalonien es farà el març de 2015.
 
Berlín és la ciutat europea que acull el primer acte de l’edició d’aquest programa de presentació de vins i caves catalans. Així mateix, el programa Catalan Wines USA que introdueix els cellers catalans als Estats Units, ha fet ja 15 sessions. Des que el 2010 es va posar en marxa Catalan Wines USA, dos de cada tres cellers participants han tancat acords amb els més de 4.000 professionals contactats pel programa.
 
Els cellers que han participat al Weine Aus Katalonien són:
 
Celler 9+ (Nou de Gaià) DO Tarragona
Can Feixes (Cabrera d’Anoia) DO Penedès
Coma d’en Bonet (Gandesa) DO Terra Alta
Mas Ramoneda (Artesa de Segre) DO Costers del Segre
Més que paraules (Fonollosa) DO Pla de Bages
Ronadelles (Cornudella de Montsant) DO Montsant
Vega Aixalà (Vilanova de Prades) DO Conca de Barberà
Vinya els Vilars (Arbeca) DO Costers del Segre
 
Més informació sobre Weine Aus Katalonien: www.weine-aus-katalonien.deCercador de premsa

Calendari

Calendari

Contacteu-nos

Contacte

premsa.accio@gencat.cat

Tel. 93 476 72 13

Rebre comunicats