Seccions

Imatge MenúACCIÓ La consellera delegada d’ACCIÓ, Núria Betriu, inaugura la jornada ‘Fer negocis als Emirats Àrabs Units’

dijous, 27 novembre 2014

La consellera delegada d’ACCIÓ, Núria Betriu, ha participat aquest matí a la sessió inaugural de la jornada ‘Fer negocis als Emirats Àrabs Units’ organitzada per Foment del Treball, Ras Al Khaima Free Trade Zone i el Consultat General dels Emirats Àrabs Units  a Barcelona.

Betriu ha destacat el pes que la internacionalització té en l’economia catalana i, en el cas de les exportacions als Emirats Àrabs Units, “les vendes catalanes durant els primers nou mesos d’aquest any han assolit un creixement un 9,2% respecte al mateix període de l’any anterior”. Betriu ha explicat que el Centre de Promoció de Negocis d’ACCIÓ a Dubai fa temps que treballa per fer més fàcil per l’empresa catalana l’accés a aquest mercat i ha animat les companyies catalanes a “establir-se a l’exterior, ja que, al segle XXI, la internacionalització no passa només per exportar, sinó per tenir presència directa a l’exterior”.

La sessió inaugural ha comptat també amb la presència del president de Foment del Treball, Joaquim Gay de Montellà; del president de Ras Al Khaima Free Trade Zone, Sheikh Ahmed Saqr Mohamed Al Qasemi; i del cònsol general dels Emirats Àrabs Units a Barcelona, Sultan Ali-Alharbi.

A continuació, la jornada s’ha estructurat en dues sessions que han explicat les oportunitats de negoci i inversió a la Ras Al Khaima  Free Trade Zone, la Zona Franca d’un dels 7 emirats que formen el país. La directora del Centre de Promoció de Negocis d’ACCIÓ a Dubai, Mireia Sitjas, ha participat en la segona d’aquestes sessions i ha explicat la internacionalització de l’empresa catalana als Emirats Àrabs Units.

Durant la jornada, s’ha signat també un acord de treball entre Foment i la Ras Al Khaima  Free Trade Zone.Cercador de premsa

Calendari

Calendari

Contacteu-nos

Contacte

premsa.accio@gencat.cat

Tel. 93 476 72 13

Rebre comunicats