Seccions

Imatge MenúACCIÓ Una trentena d’empresaris de les Terres de l’Ebre s’interessen per les oportunitats de negoci que ofereix el mercat francès en el sector de la construcció

dimecres, 3 desembre 2014

•    El director del Centre de Promoció de Negocis d’ACCIÓ a París, Francesc Díaz, ha explicat els punts clau del sector de la construcció a França en la sessió que la Generalitat ha organitzat a Camarles.

•    En l’acte ‘Construir a França: oportunitats de negoci i normativa reguladora per a les empreses estrangeres’, els empresaris han conegut el funcionament i les característiques d’aquest sector al mercat gal.Dimecres, 3 de desembre de 2014. – Prop de 30 empresaris de les Terres de l’Ebre han assistit a la sessió informativa ‘Construir a França: oportunitats de negoci i normativa reguladora per a les empreses estrangeres’ que s’ha celebrat a la seu de Baix Ebre Innova, a Camarles.

El director del CPN de París, Francesc Díaz, ha explicat als assistents les principals característiques que aquest mercat presenta així com el suport que els ofereix el Centre de Promoció de Negocis (CPN) que ACCIÓ, l’agència per la competitivitat de l’empresa, té a París.

Durant l’acte, els assistents han conegut el funcionament i característiques del sector de la construcció en el mercat francès, les millors maneres d’accedir-hi, els concursos públics i privats als quals poden accedir, i les normatives per les quals es regeix el sector o les que regulen el desplaçament temporal de treballadors a França, entre d’altres.

Juntament amb Francesc Díaz, ha participat a la sessió el delegat d’ACCIÓ a les Terres de l’Ebre, Xavier Cortiella.
Cercador de premsa

Calendari

Calendari

Contacteu-nos

Contacte

premsa.accio@gencat.cat

Tel. 93 476 72 13

Rebre comunicats