Seccions

Imatge MenúACCIÓ Felip Puig inaugura l'ampliació de les instal·lacions de l'empresa japonesa AGC a Santa Perpètua de Mogoda

divendres, 5 desembre 2014


El conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, ha inaugurat aquest matí l’ampliació de les instal·lacions de la unitat AVO (Add Value Operations) de l’empresa japonesa AGC a Santa Perpètua de Mogoda. La inauguració ha comptat també amb la presència de l’alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel García, del tinent d’alcalde, Joan Mestres; i del director general d’AGC Automotive Europe, Marc Meunier, i del director de manufactura de la companyia, Guy Lecoq.
 
Felip Puig ha destacat que “el compromís del govern català és estar al costat de les empreses per tal de recuperar l'economia i crear llocs de treball”. Així mateix, el conseller Puig ha assenyalat que “Catalunya té un entorn atractiu per les empreses a nivell mundial, no sols per la seva situació estratègica sinó, sobretot, pel seu capital humà “. Segons Puig, “la prioritat d'aquest govern és fer créixer la indústria. Tenim un bon nivell de diàleg social,  i això és el que ens ha posat en valor la indústria de l'automoció, com la vostra”.

De la seva banda, el director general d’AGC Automotive Europe, Jean-Marc Meunier. Meunier, ha explicat que ”aquesta ampliació de l’activitat ens apropa als nostres clients del sector de l’automòbil i ens permet donar una resposta més ràpida i eficient a les seves necessitats”. Muenier també ha volgut destacar “la gran professionalitat d’aquesta jove unitat a l’hora de satisfer els estrictes requisits de qualitat que actualment exigeix el sector de l’automòbil”.
 
AGC ha creat 16 llocs de treball, que se sumen als 40 que ja tenia, a la unitat AVO de Santa Perpètua amb l’objectiu de fer front a la demanda dels fabricants d’automòbils de l’Estat espanyol que s’ha duplicat respecte al 2013, el primer any de producció de la unitat. Aquest projecte ha rebut el suport d’Invest in Catalonia, l’àrea d’atracció d’inversions estrangeres de la Generalitat de Catalunya, que ha col·laborat també amb AGC en la cerca de proveïdors locals per impulsar la producció local i de proximitat.
 
La unitat de Santa Perpètua està especialitzada en afegir components als vidres  de l’automoció (per a l’aïllament, sistemes de subjecció, sensors de pluja, entre d’altres) que facilitin el seu assemblatge a la carrosseria dels vehicles i ampliïn la seva gama de funcionalitats. Produeix principalment per a les marques del grup Volkswagen (Volkswagen , Audi i SEAT), a més de Renault i Nissan. 
 
L’empresa matriu del Grup AGC, Asahi Glass co Ltd, és un dels líders mundials en vidre pla per la construcció, per l’automoció i per pantalles. La filial europea, AGC Automotive Europe, està especialitzada en la producció de vidre per als fabricants d'automòbils.Cercador de premsa

Calendari

Calendari

Contacteu-nos

Contacte

premsa.accio@gencat.cat

Tel. 93 476 72 13

Rebre comunicats