Seccions

Imatge MenúACCIÓ Felip Puig entrega els premis 'Faro del Mediterráneo' que organitza la Cambra de Comerç Italiana a Barcelona

dijous, 11 desembre 2014

Aquest dijous, el conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, ha entregat els premis Faro del Mediterraneo que organitza la Camera di Commercio Italiana di Barcelona a l’empresa italiana Pirelli i al Grup Gallina Blanca Star. L’acte s’ha celebrat al Saló dels Miralls del Gran Teatre del Liceu davant més de 100 persones. 

Felip Puig ha destacat que els premis son un "reconeixement a la respectiva vocació industrial de Catalunya i d'Itàlia" i que ambdós països "coincidim en què la prioritat industrial es una obsessió per a la recuperació econòmica". En conseller d’Empresa i Ocupació espera que "els premis serveixin de precedent per reconèixer l'esperit emprenedor de la indústria" ja que "necessitem indústria i empreses com Pirelli i Gallina Blanca que ens proporcionin més confiança en la recuperació econòmica".

Aquesta primera edició dels premis s’emmarca en l’any del centenari de les Cambres Italianes a l’Estat espanyol. Per aquest motiu, la Camera di Commercio Italiana di Barcellona ha creat el premi cultural “Faro del Mediterráneo, in memoriam a Ignazio Villavecchia” amb l’objectiu de reconèixer i estimular les empreses italianes i locals que en els últims anys han contribuït a enfortir els vincles entre ambdós països afavorint l’activitat econòmica, comercial i cultural.

Juntament amb Felip Puig, han participat en l’acte la presidenta de la Camera di Commercio Italiana di Barcellona, Emanuela Carmenati; la directora de l’Instituto de Cultura, Roberta Ferrazza; el conseller Econòmic de l’Ambaixada Italiana, Marco Rusconi; i el cònsol general d’Itàlia, Stefano Nicoletti.Cercador de premsa

Calendari

Calendari

Contacteu-nos

Contacte

premsa.accio@gencat.cat

Tel. 93 476 72 13

Rebre comunicats