Seccions

Imatge MenúACCIÓ El conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, inaugura les noves instal·lacions del CTM Centre Tecnològic, membre de TECNIO

dilluns, 29 desembre 2014

El conseller d’Empresa i Ocupació ha destacat que “sense innovació la internacionalització no tindrà perspectives de creixement”, i  que “l’aposta per la innovació ha de ser global”.


Les noves instal·lacions estan situades al Parc Tecnològic de la Catalunya Central, operatiu des de finals de l’any passat, que compta amb una superfície total construïda de 8.200 metres quadrats.  
  
El conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, ha inaugurat avui les noves instal·lacions del CTM Centre Tecnològic, membre de la xarxa TECNIO, situades al Parc Tecnològic de la Catalunya Central. Es tracta d’un nou edifici operatiu des de finals de l’any passat, que compta amb una superfície total construïda de 8.200 metres quadrats.
 
Durant la inauguració, Puig ha estat acompanyat pel president de la Fundació CTM Centre Tecnològic i alcalde de Manresa, Valentí Junyent; pel secretari d’Empresa i Competitivitat, Pere Torres; pel director general d’Indústria, Antoni Ma. Grau; i per la consellera delegada d’ACCIÓ, Núria Betriu.
 
El conseller d’Empresa i Ocupació ha assegurat que “sense innovació la internacionalització no tindrà perspectives de creixement”, i  que “l’aposta per la innovació ha de ser global: exemple d’això és la inauguració de les noves instal·lacions del CTM, que garanteixen el millor accés de les pimes a la innovació tecnològica i les fa més competitives a Europa en el marc de la RIS3”.

El conseller ha recordat l’aposta de la Generalitat per la integració dels centres tecnològics i ha assegurat que “aquesta fusió no té cap voluntat d’intervencionisme” sinó que representa “guanyar dimensió dels centres tecnològics catalans a Europa”. Així mateix, Puig ha afirmat que “el 2014 ha estat l’any de l’inici de la recuperació econòmica” però ha aclarit que “no hem de baixar la guàrdia, perquè aquesta recuperació també l’hem de lligar a la recuperació salarial”.
 
De la seva banda, el president de la Fundació CTM Centre Tecnològic i alcalde de Manresa, Valentí Junyent ha subratllat que “el CTM és una prova evident de la Manresa que batega, que aposta pel futur, pel talent i per la tecnologia, conscient que ha de recuperar el seu passat industrial per afavorir el creixement econòmic de la nostra ciutat, del Bages i de la Catalunya central”.
 
La Fundació CTM Centre Tecnològic ofereix els seus serveis d’R+D a empreses, entitats i institucions en els camps de la tecnologia de materials, tecnologia ambiental, energia, processos de conformació, simulació i disseny innovador i bioenginyeria. És un dels centres tecnològics avançats de Catalunya que, juntament amb ASCAMM, BDgitial, CETEMMSA, Barcelona Media i Leitat, es troba en procés d’integració per formar el gran centre proveïdor de tecnologia industrial a Catalunya, impulsat per la Generalitat.Cercador de premsa

Calendari

Calendari

Contacteu-nos

Contacte

premsa.accio@gencat.cat

Tel. 93 476 72 13

Rebre comunicats