Seccions

Imatge MenúACCIÓ Les exportacions catalanes mostren de nou la seva solidesa a l'abril amb un creixement del 3,7%

dijous, 18 juny 2015

•    Les exportacions han assolit els 5.278 milions d’euros, la xifra més alta en un mes d’abril de tota la sèrie històrica.
 
•    En termes acumulats gener-abril, les exportacions creixen un 5,8% respecte el mateix període de 2014, un creixement superior a la mitjana de la zona euro (3,8%) i de la Unió Europea (4,4%).
 
•    Les vendes catalanes a l’exterior han suposat el 25,6% del total d’exportacions de l’Estat espanyol en els primers quatre mesos de l’any.
 
 
Les exportacions catalanes han registrat un increment del 3,7% el mes d’abril respecte el mateix mes de l’any passat, assolint els 5.278 milions d’euros i posant de manifest que la internacionalització és una clara aposta del teixit empresarial català. Es tracta de la xifra més alta en un mes d’abril de tota la sèrie històrica.
 
En termes acumulats gener-abril, les exportacions creixen un 5,8% respecte el mateix període de l’any passat, un percentatge superior a la mitjana de la zona euro (3,8%) i de la Unió Europea (4,4%). Per sectors, segons dades del Ministeri d’Economia i Competitivitat, destaca l’augment de les exportacions en l’automoció (11,4%) i la química (8,4%).
 
Els bons resultats del mes d’abril han permès que les exportacions catalanes assoleixin entre els mesos de gener i abril els 20.936 milions d’euros, la xifra més alta en un primer quadrimestre de la sèrie històrica. Les vendes catalanes a l’exterior han suposat el 25,6% del total d’exportacions de l’Estat espanyol en els primers quatre mesos de l’any.Cercador de premsa

Calendari

Calendari

Contacteu-nos

Contacte

premsa.accio@gencat.cat

Tel. 93 476 72 13

Rebre comunicats