Seccions

Imatge MenúACCIÓ El director general d’Indústria, Antoni Ma. Grau, inaugura la 7a edició d’Exposólidos

dimecres, 18 febrer 2015

•    El saló, que se celebra del 17 al 19 de febrer, reuneix més de 100 expositors procedents de 32  països i preveu l’assistència de 4.500 professionals.

El director general d’Indústria, Antoni Ma. Grau, ha inaugurat aquest matí la 7a edició del Saló Internacional de la Tecnologia i Processament de Sòlids, Exposólidos, que se celebra a la Farga de L’Hospitalet del 17 al 19 de febrer.

Exposólidos és un saló monogràfic i exclusiu per a professionals d’una àmplia gama de sectors industrials com l’agroalimentari, metal·lúrgic, químic, farmacèutic, construcció, plàstic, cosmètic o del medi ambient, entre d’altres.

Més de 100 expositors procedents de 32 països hi presentaran les últimes novetats en equips, sistemes, serveis i productes auxiliars per tal de donar la millor resposta tecnològica al processament de sòlids o semi-sòlids, i a la separació de sòlids i líquids. Es preveu que l’edició 2015 d’Exposólidos reuneixi més de 4.500 professionals de l’Estat espanyol, França, Portugal, Llatinoamèrica o els països del Magrib, entre d’altres procedències.

Juntament amb Antoni Ma. Grau, han participat a la inauguració l’alcaldessa de L’Hospitalet, Núria Marín; el president d’Exposólidos i gerent de Metal·lúrgica Ros, Manel Ros; el vicepresident d’Exposólidos i director general de Coscollola Engineering, Josep F. Sánchez; i el director general d’Exposólidos i de Profei, Juli Simón; entre d’altres.

Durant els dies que dura Exposólidos, els visitants podran participar en les diverses jornades tècniques que també s’hi organitzaran així com assistir a presentacions de productes i workshops.Cercador de premsa

Calendari

Calendari

Contacteu-nos

Contacte

premsa.accio@gencat.cat

Tel. 93 476 72 13

Rebre comunicats