Seccions

Imatge MenúACCIÓ 10 start-ups catalanes buscaran socis i inversors al congrés The Next Web d'Amsterdam, un dels més importants d'Europa

dimecres, 17 maig 2017

Una delegació de 10 start-ups catalanes participarà entre dimecres i divendres en un dels congressos de tecnologia més importants d’Europa, el The Next Web Conference celebrat a Amsterdam. A través d’un estand d’ACCIÓ, l’agència per a la competitivitat de l’empresa, les 10 empreses emergents tindran l’oportunitat de presentar els seus projectes per buscar nous socis i inversors.

Les start-ups catalanes que participaran a l’esdeveniment són Oval Sound, MOCA, ProtoPixel, Restb.ai, RocketROI, Sekg, Badi, DefyU, Broomx Technologies i Imersivo, que es donaran a conèixer davant de 15.000 emprenedors, inversors i directius de companyies tecnològiques. Des de l’any 2006, les start-ups que han participat en aquest congrés han aixecat més de 2.000 milions de dòlars dels principals fons de capital risc.

La participació al The Next Web d’Amsterdam s’emmarca dins d’una missió empresarial organitzada per ACCIÓ a la capital dels Països Baixos encapçalada per la directora general d’Indústria i consellera delegada d’ACCIÓ, Núria Betriu. La delegació visitarà i es reunirà amb fons d’inversió, acceleradores i incubadores de la regió, al mateix temps que organitzarà un acte amb una destacada representació de la comunitat inversora  de l’ecosistema d’Amsterdam.

De fet, amb l’objectiu d’impulsar la connexió entre els ecosistemes d’start-ups de Catalunya i Amsterdam, la Generalitat obrirà aquest 2017 a través d’ACCIÓ una Oficina Exterior de Comerç i d’Inversions a Amsterdam. A més, l’oficina posarà l’accent en la cooperació tecnològica internacional per la presència d’un sector molt enfocat a la innovació i la sostenibilitat, que concentra moltes seus de multinacionals amb fortes inversions en R+D. És una regió amb molta presència de fons d’inversió i business angels i on hi ha establertes 170 filials d’empreses catalanes, amb un alt potencial per buscar projectes conjunts en l’àmbit de la indústria 4.0. Actualment 2.785 empreses catalanes exporten als Països Baixos.Cercador de premsa

Calendari

Calendari

Contacteu-nos

Contacte

premsa.accio@gencat.cat

Tel. 93 476 72 13

Rebre comunicats