Seccions

Imatge MenúACCIÓ Notes de premsa

Actualment no hi ha cap nota de premsa.

El director general d’Indústria presenta als empresaris de l’Anoia l’Estratègia Industrial
16.03.2015El director general d’Indústria, Antoni Ma. Grau, ha presentat aquest dilluns als empresaris de l’Anoia l’estratègia d’especialització intel•ligent RIS3CAT, l’aposta catalana per la indústria i la innovació en el marc de l’estratègia Europa 2020.
La Generalitat posarà en marxa un pla de viabilitat per a l'estació d'esquí Boí Taüll abans de l'estiu
13.03.2015Ho ha anunciat avui a Pont de Suert el conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, que ha assistit al primer consell d’administració d’Actius de Muntanya SA, societat propietària de l’estació.
La Generalitat impulsa la creació de les Comunitats RIS3CAT, estratègia pionera a Europa que transformarà el teixit empresarial fins al 2020
11.03.2015Es tracta d’agrupacions voluntàries d’empreses i agents del sistema d’R+D i innovació català que crearan nous productes i serveis d’acord amb l’Estratègia per a l’especialització intel·ligent RIS3CAT.
La Generalitat intercanvia experiències amb el País Basc en l'àmbit de la innovació industrial
11.03.2015El secretari d’Empresa i Competitivitat, el director general d’Indústria i la consellera delegada d’ACCIÓ es desplacen avui a Bilbao per buscar línies de col·laboració en l’àmbit de l’estratègia d’especialització RIS3.
La nord-americana Griffith Laboratories s'implanta a Valls amb una nova planta que donarà feina a 60 treballadors
11.03.2015La firma, que es dedica a l’elaboració de condiments secs per a la indústria alimentària, té tres plantes de producció a Europa.
Felip Puig entrega al Renault Twingo el premi de millor cotxe de l’any per l’Associació de Premsa de Motor de Catalunya
10.03.2015En un acte al Badalona Centre Internacional de negocis (BCIN), l’APMC també ha guardonat el director de SEAT Espanya, Mikel Palomera, com a millor directiu de l’any 2015
Felip Puig entrega el Premi AGC a la Millor Operació Corporativa a l’empresa catalana Reig Jofre
09.03.2015La farmacèutica  ha rebut el guardó per la compra i posterior fusió amb la Societat Natraceutical, en una operació valorada en 93,5M€ i que l’ha convertit en la cinquena empresa farmacèutica espanyola cotitzada per volum de venda.
La desena edició del MWC a Barcelona tanca havent superat les expectatives de les empreses catalanes
05.03.2015Les 60 empreses i entitats que han participat al congrés amb el suport de la Generalitat de Catalunya xifren en un 40% les possibilitats d’èxit de les més de 100 reunions mantingudes de mitjana.
Felip Puig: 'El MWC no és un aparador temporal sinó la consolidació d'una aposta que situa Catalunya com a centre de referència internacional'
02.03.2015
Arxius adjunts:
  • 1Fotos
El nombre d’empreses catalanes participants al congrés de la mà de la Generalitat de Catalunya s’ha multiplicat per cinc respecte la primera edició, l’any 2006
El secretari d'Empresa i Competitivitat, Pere Torres, inaugura la nova planta de l'empresa catalana d'automoció Zanini a la Xina
28.02.2015
Arxius adjunts:
  • 2Fotos
L'empresa, dedicada a la producció d'embellidors de roda i altres components, ha invertit 6,3M€ en la posada en marxa de la fàbrica a Changzhou.

Cercador de premsa

Calendari

Calendari

Contacteu-nos

Contacte

premsa.accio@gencat.cat

Tel. 93 476 72 13

Rebre comunicats

Filtre per àmbit temàtic