Seccions

Imatge MenúACCIÓ Notes de premsa

Actualment no hi ha cap nota de premsa.

La desena edició del MWC a Barcelona tanca havent superat les expectatives de les empreses catalanes
05.03.2015Les 60 empreses i entitats que han participat al congrés amb el suport de la Generalitat de Catalunya xifren en un 40% les possibilitats d’èxit de les més de 100 reunions mantingudes de mitjana.
Felip Puig: 'El MWC no és un aparador temporal sinó la consolidació d'una aposta que situa Catalunya com a centre de referència internacional'
02.03.2015
Arxius adjunts:
  • 1Fotos
El nombre d’empreses catalanes participants al congrés de la mà de la Generalitat de Catalunya s’ha multiplicat per cinc respecte la primera edició, l’any 2006
El secretari d'Empresa i Competitivitat, Pere Torres, inaugura la nova planta de l'empresa catalana d'automoció Zanini a la Xina
28.02.2015
Arxius adjunts:
  • 2Fotos
L'empresa, dedicada a la producció d'embellidors de roda i altres components, ha invertit 6,3M€ en la posada en marxa de la fàbrica a Changzhou.
La Generalitat promociona l'oferta turística catalana a Japó i Corea del Sud
27.02.2015
Arxius adjunts:
  • 1Fotos
L’Agència Catalana de Turisme ha organitzat dues trobades comercials a Tòquio (Japó) i Seül (Corea del Sud) entre onze empreses turístiques catalanes i prop de 150 operadors d’ambdós països.
La Generalitat organitza un showroom de moda catalana a Seül per captar nous clients en el mercat coreà
26.02.2015
Arxius adjunts:
  • 1Fotos
Les empreses catalanes del sector de la moda han mantingut també, al Japó, contactes comercials amb els principals distribuïdors del país.
Catalunya es posiciona com a regió puntera en biofarma davant els clústers més importants del Japó
25.02.2015
Arxius adjunts:
  • 2Fotos
Les 12 empreses del sector biofarma que participen a la missió han mantingut reunions amb el clústers d’Osaka i de Kobe amb l’objectiu d’entrar al mercat japonès.
Les empreses auxiliars d'automoció catalanes reforcen les seves posicions al Japó
24.02.2015
Arxius adjunts:
  • 2Fotos
El Clúster de la Indústria de l’Automoció de Catalunya i les 7 empreses del sector que participen aquesta setmana a la missió empresarial al Japó s’han reunit amb els fabricants Nissan, Toyota i Denso per potenciar les oportunitats de negoci.
El sector moto català es reuneix amb Honda, Yamaha i Kawasaki per enfortir les línies de negociació amb els principals fabricants del Japó
23.02.2015
Arxius adjunts:
  • 1Fotos
Les reunions tenen lloc en el marc de la missió empresarial al Japó i Corea del Sud que ha organitzat la Generalitat de Catalunya del 23 al 28 de febrer.
7 pimes catalanes desenvolupen projectes innovadors en el marc del projecte WIDER de la Comissió Europea
21.02.2015Es tracta de projectes d’empreses catalanes que tenen per objectiu adequar habitatges intel•ligents i sostenibles per a la gent gran, que s’exposen als jardins del Palau Robert fins el 2 de març.
La Generalitat emprèn una missió comercial per reforçar les inversions japoneses a Catalunya i entrar en el mercat emergent de Corea del Sud
20.02.2015
Arxius adjunts:
  • 3Documents
Hi participen 57 empreses i entitats catalanes que són dels sectors automoció, motocicleta, biofarma, moda i turisme.

Cercador de premsa

Calendari

Calendari

Contacteu-nos

Contacte

premsa.accio@gencat.cat

Tel. 93 476 72 13

Rebre comunicats

Filtre per àmbit temàtic