Seccions

Imatge MenúACCIÓ Notes de premsa

Actualment no hi ha cap nota de premsa.

CAS ÈXIT: Inlea tanca el segon any als Estats Units amb un volum de negoci d’1,5 milions d’euros gràcies al Programa Silicon Valley d’ACC1Ó
30.12.2010L’empresa proveïdora de serveis de gestió educativa i recursos humans està instal•lada a la incubadora d’ACC1Ó a Califòrnia, on ha comptat amb l’assessorament d’aquest Programa que impulsa la internacionalització d’empreses tecnològiques.
CAS ÈXIT: La metal·lúrgica Mecanizados Mace duplica les seves exportacions en dos anys amb el suport d’ACC1Ó
23.12.2010Gràcies al programa Nex Pipe d’impuls a la internacionalització, l’empresa ha passat de comercialitzar en dos països a fer-ho en 12, fet que suposa gairebé el 50% de la seva facturació.
Prop de 200 empresaris de les comunitats virtuals de l’Anella es reuneixen per trobar noves oportunitats de negoci
17.12.2010www.anella.cat (actualment Banc de coneixement empresarial d'ACCIÓ) és la plataforma de coneixement i networking d’ACC1Ó al servei de les empreses i professionals de Catalunya.
CAS ÈXIT: CITCEA-UPC participa en un projecte pioner d’àmbit estatal per desenvolupar una electrolinera que permeti recarregar vehicles elèctrics en menys de 30 minuts
16.12.2010El projecte Surtidor de CITCEA-UPC, agent de la xarxa TECNIO impulsada per ACC1Ó, tindrà com a resultat la creació d’un model d’electrolinera que s’implementarà a nivell estatal i permetrà recarregar el 80% de la bateria del vehicle elèctric de forma ultra-ràpida
ACC1Ó impulsa el Programa Silicon Valley per a empreses i start-up’s de base tecnològica
09.12.2010• L’oficina d’ACC1Ó al Silicon Valley s’especialitza en empreses de base tecnològica i innovadora oferint un programa pioner que permet desenvolupar un projecte empresarial als Estats Units per créixer tant global com localment.
ACC1Ó impulsa el primer lobby català a Brussel•les per fomentar la recerca i innovació de Catalunya a les institucions europees
03.12.2010S’articula a través de la xarxa Connect-EU, formada per 12 grups de treball que s’han presentat avui i que té l’objectiu d’impulsar i reforçar la participació catalana al 7è Programa Marc de la Unió Europea.
CAS D'ÈXIT: iMat desenvolupa un formigó d’alta resistència
02.12.2010• iMat – Centre Tecnològic de la Construcció presenta un material 5 vegades més resistent que el formigó convencional, resultat d’un projecte d’R+D que ha comptat amb el suport d’ACC1Ó.
Veeva Systems, empresa de solucions CRM per a ciències de la salut, instal•la a Barcelona la seva seu central per al mercat europeu
02.12.2010El líder global en solucions d’informàtica en núvol (CRM) per a la indústria de les ciències de la salut, Veeva Systems, ha establert la seva seu central per a Europa a Barcelona, amb el suport d’Invest in Catalonia, l’àrea d’ACC1Ó especialitzada en la promoció i captació d’inversions a Catalunya.
Catalunya es posiciona com a destí estratègic per a empreses a Hong Kong i Singapur
01.12.2010Invest in Catalonia, l’àrea d’ACC1Ó especialitzada en promoure i captar inversions internacionals, aposta per les relacions entre Catalunya i els mercats asiàtics.
Nova convocatòria del programa de beques de formació en internacionalització a les oficines de la xarxa exterior d’ACC1Ó
01.12.2010Aquesta és la 28a edició de les beques adreçades a joves que permeten realitzar pràctiques a les oficines que integren la xarxa de Centres de Promoció de Negocis d’ACC1Ó al món.

Cercador de premsa

Calendari

Calendari

Contacteu-nos

Contacte

premsa.accio@gencat.cat

Tel. 93 476 72 13

Rebre comunicats

Filtre per àmbit temàtic