Seccions

Imatge MenúACCIÓ Notes de premsa

Actualment no hi ha cap nota de premsa.

ACC1Ó dóna suport a 83 projectes innovadors de pimes catalanes que generaran una inversió de 24 milions d'euros
28.12.2011El programa Innoempresa de suport a les pimes impulsat per ACC1Ó, l’agència del Departament d’Empresa i Ocupació per a la Competitivitat de l’Empresa Catalana, s’ha centrat enguany en dos àmbits d’actuació: el desenvolupament de nous productes diferencials i la sistematització del procés d’innovació a l’empresa.
L'empresa japonesa Fujitsu obre un centre europeu B2B a Barcelona que incorporarà 300 nous llocs de treball qualificat
16.12.2011El conseller F. Xavier Mena, i la presidenta de Fujitsu a Espanya, Ángeles Delgado, s’han reunit aquesta tarda per concretar els detalls del projecte, la implantació del qual ha comptat amb el suport i assessorament d’Invest in Catalonia, l’àrea de promoció i atracció d’inversions del Departament d’Empresa i Ocupació.
Catalunya, regió europea líder en l'obtenció de finançament del programa Eurotrans-bio per a projectes de biotecnologia
14.12.2011Un 30% de tots els projectes seleccionats, provinents de diversos països i regions europees, són catalans.
Catalunya i Israel col·laboraran en projectes d'R+D industrial
04.12.2011El Departament d’Empresa i Ocupació ha signat un conveni, a través d’ACC1Ó, amb el centre de recerca i desenvolupament industrial d’Israel (MATIMOP) per impulsar projectes conjunts.
El conseller F. Xavier Mena anima els emprenedors que han participat en el XVII Fòrum d'Inversió d'ACC1Ó a "fer de Catalunya una start-up"
02.12.2011En el marc del XVII Fòrum d’Inversió d’ACC1Ó, que ha reunit avui a Barcelona a més de 600 emprenedors, inversors i fons de capital risc nacionals i internacionals, el conseller ha afirmat que “el camí de sortida a la crisi serà per la via de la internacionalització, la innovació i l’emprenedoria.”
CAS D'ÈXIT: Xperience Consulting dobla la facturació a l’exterior i tancarà el 2011 amb un volum de negoci de 3,8 milions d’euros
01.12.2011L’empresa catalana, propietària del software UserZoom, preveu seguir creixent fins als 5 milions d’ingressos al 2012 i estudia l’entrada al mercat francès i alemany.
Prop de 3.000 empresaris catalans han participat al Fòrum de la Internacionalització 2011
17.11.2011Durant tres dies, els professionals han assistit a una vintena de seminaris, organitzats pel Departament d'Empresa i Ocupació a través d'ACC1Ó, sobre les oportunitats de negoci en diferents països. Brasil, Colòmbia i Mèxic són els mercats que han despertat més interès.
El conseller d'Empresa i Ocupació, F. Xavier Mena, inaugura el Fòrum de la Internacionalització 2011
15.11.2011El conseller ha destacat que “la internacionalització és un dels principals motors de creixement per a la recuperació econòmica”, i ha emplaçat els empresaris catalans “a aprofitar les oportunitats que ofereixen els mercats exteriors”.
L'empresa xinesa Sunfor Light instal·la a Catalunya el seu centre de distribució per Europa i Sud-Amèrica
14.11.2011La fabricant de llums LED ha ubicat un magatzem de distribució a Llinars del Vallès i invertirà 4 milions d’euros en els propers 4 anys.
CAS D'ÈXIT: MartiDerm obre nous mercats i tancarà el 2011 amb un augment de la facturació del 38%
10.11.2011L’empresa fabricant de productes dermocosmètics situarà el volum de vendes d’enguany en 7 milions d’euros.

Cercador de premsa

Calendari

Calendari

Contacteu-nos

Contacte

premsa.accio@gencat.cat

Tel. 93 476 72 13

Rebre comunicats

Filtre per àmbit temàtic