Seccions

Imatge MenúACCIÓ Notes de premsa

Actualment no hi ha cap nota de premsa.

Els empresaris de Reus participen a les Jornades Go Export per impulsar l’exportació
20.12.2012La jornada Go Export, celebrada avui a Reus ha donat a les empreses participants els recursos necessaris per internacionalitzar-se.
Els empresaris de Sabadell participen a les Jornades Go Export per impulsar l’exportació
20.12.2012La jornada Go Export, celebrada avui a Sabadell ha donat a les empreses participants els recursos necessaris per internacionalitzar-se.
Més de cent empresaris catalans participen a la sessió sobre les oportunitats de negoci en els projectes de la Unió per la Mediterrània
20.12.2012La jornada ha tingut lloc a la seu de la Secretaria de la Unió per la Mediterrània (UpM), ubicada a Barcelona, i ha comptat amb la presència del secretari d’Afers Exteriors de la Generalitat de Catalunya, Senén Florensa, el secretari general adjunt de Medi Ambient de la Secretaria de la UpM, Rafiq Husseini, i el conseller delegat d’ACC1Ó, Josep Moragas.
Catalunya i Perú col•laboraran en els sectors d'urbanisme, ordenació territorial, medi ambient i transport
19.12.2012Els acords són fruit d’una reunió mantinguda aquesta setmana entre una delegació institucional de la Generalitat, encapçalada pel president d’Infraestructures.cat, Joan Lluís Quer, amb el Ministre de Vivenda, Construcció i Sanejament del Perú, René Cornejo, i de les trobades institucionals a diversos ministeris peruans.
ACC1Ó obre el programa de beques per a joves per realitzar pràctiques a la seva xarxa d’oficines al món
17.12.2012Les beques es destinen a llicenciats universitaris que es formaran en internacionalització empresarial en destins com Nova York, Mumbai o Sao Paulo.
Cas d'èxit - Un consorci d'empreses liderat per Enertika desenvolupa un sistema elèctric que aprofita l’energia de la frenada dels trens
13.12.2012L’objectiu és destinar aquesta energia a la il•luminació i climatització de les estacions de tren i a punts de recàrrega de vehicles elèctrics, fet que permetrà un estalvi energètic de fins el 50%.
Els empresaris de Manlleu participen a les jornades '360º Model de Negoci' per enfortir la competitivitat
13.12.2012Organitzades arreu de Catalunya a través d’ACC1Ó, les jornades “360º Model de Negoci” tenen com a objectiu sensibilitzar 1.200 empreses catalanes aquest any sobre la importància de la competitivitat per enfortir les empreses.
1.400 empreses participen en les Sessions '360º Model de Negoci' per enfortir la competitivitat
10.12.2012El Departament d’Empresa i Ocupació ha realitzat enguany, a través d’ACC1Ó, més de 100 sessions d’aquest programa arreu del territori català.
Els empresaris de Sant Cugat participen a les Jornades Go Export per impulsar l’exportació
04.12.2012La jornada Go Export, celebrada avui a Sant Cugat ha donat a les empreses participants els recursos necessaris per internacionalitzar-se.
Avançsa recupera la seva inversió a Telstar amb una plusvàlua del 10%
30.11.2012La desinversió per part d’Avançsa es produeix en el marc de l’operació d’inversió en l’empresa catalana per part de l’empresa japonesa Azbil.

Cercador de premsa

Calendari

Calendari

Contacteu-nos

Contacte

premsa.accio@gencat.cat

Tel. 93 476 72 13

Rebre comunicats

Filtre per àmbit temàtic