Seccions

Imatge MenúACCIÓ Notes de premsa

Actualment no hi ha cap nota de premsa.

El conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, inaugura les noves instal·lacions del CTM Centre Tecnològic, membre de TECNIO
29.12.2014El conseller d’Empresa i Ocupació ha destacat que “sense innovació la internacionalització no tindrà perspectives de creixement”, i que “l’aposta per la innovació ha de ser global”.
El Govern aprova el decret de creació del Centre de Formació Professional d'Automoció
16.12.2014Ubicat a Martorell, el nou centre s’emmarca en l’estratègia industrial catalana, que promou la reindustrialització com a base del canvi de model econòmic per a la creació d’ocupació de qualitat.
El conseller Felip Puig explica al Consell Català de l’Empresa l’estat de desenvolupament de l’estratègia de política industrial
12.12.2014El conseller ha anunciat que, un cop constituïts els comitès d’impuls, ja s’estan celebrant reunions amb empreses, centres tecnològics i tècnics dels departaments de la Generalitat per elaborar els plans d’actuacions de cada àmbit.
Felip Puig entrega els premis 'Faro del Mediterráneo' que organitza la Cambra de Comerç Italiana a Barcelona
11.12.2014Els premis reconeixen i estimulen les empreses italianes i locals que en els últims anys han contribuït a enfortir els vincles entre ambdós països afavorint l’activitat econòmica, comercial i cultural.
La Generalitat posa en marxa el Pla Esprint, un nou programa d'acceleració d'start-ups que volen obrir nous mercats
11.12.2014El conseller d’Empresa i Ocupació ha presentat aquest dijous el programa, de 8 mesos de durada, que té per objectiu oferir acompanyament permanent a 20 start-ups cada any per tal que s’internacionalitzin i incrementin la seva facturació
Felip Puig aposta per la reindustrialització i assolir que el PIB industrial arribi al 25%
10.12.2014
Arxius adjunts:
  • 2Documents
El conseller ha explicat avui al Parlament les estratègies de futur del Govern català per impulsar la indústria a partir del 2015.
El Govern aprova la continuïtat del programa Catalunya Emprèn fins al 2016
09.12.2014La Generalitat ha aprovat avui prorrogar la vigència del programa, iniciat l’any 2012 pel Departament d’Empresa i Ocupació, per implementar noves línies estratègiques d’impuls a l’emprenedoria.
La Generalitat mobilitza una inversió de 10 milions d’euros en projectes d’R+D d’empreses catalanes
09.12.2014El Departament d’Empresa i Ocupació, a través del programa Nuclis d’Innovació Tecnològica d’ACCIÓ, ha destinat 4,2 milions d’euros per fomentar la creació de projectes de desenvolupament tecnològic i innovació.
Felip Puig inaugura l'ampliació de les instal·lacions de l'empresa japonesa AGC a Santa Perpètua de Mogoda
05.12.2014L’ampliació de les instal·lacions suposa la creació de 16 llocs de treball per donar resposta a una demanda que s’ha duplicat en un any.
La consellera delegada d’ACCIÓ, Núria Betriu, participa a la sessió ‘Pakistan: inversió i oportunitats de negoci’
05.12.2014Durant la sessió, tres empreses catalanes que ja fan negocis amb aquest país asiàtic, Precisport i Prensoland i Pelytex, han explicat les seves experiències i recomanacions als empresaris interessats en accedir al mercat pakistanès.

Cercador de premsa

Calendari

Calendari

Contacteu-nos

Contacte

premsa.accio@gencat.cat

Tel. 93 476 72 13

Rebre comunicats

Filtre per àmbit temàtic