Seccions

Imatge MenúACCIÓ Notes de premsa

Actualment no hi ha cap nota de premsa.

La Generalitat impulsa l'activitat de les plataformes de finançament alternatiu Crowdcube, The Crowd Angel i Capital Cell
30.12.2015
Arxius adjunts:
  • 2Fotos
A través d’ACCIÓ, ha signat un conveni de patrocini amb les tres entitats d’equity crowdfunding que hi ha a Catalunya per incrementar la seva notorietat i generar confiança en el teixit empresarial.
Les empreses Volta, Scutum, Torrot i Rieju acorden fabricar conjuntament una escúter elèctrica catalana
23.12.2015
Arxius adjunts:
  • 1Documents2Fotos
Aquest dimecres s’ha signat el conveni per a la creació d’un consorci industrial privat, que ha estat impulsat per la Generalitat amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, per començar a comercialitzar la nova motocicleta el 2017.
Augmenten a Catalunya la captació d'inversió estrangera, les exportacions i la inversió industrial
21.12.2015Segons les dades publicades avui pel Ministeri d’Economia i Competitivitat, en el període gener-setembre d’enguany les inversions estrangeres han assolit els 3.690 milions d’euros.
La Generalitat i els presidents dels clústers catalans acorden noves accions per al 2016
17.12.2015La majoria dels clústers que han assistit a la trobada d’avui formen part del programa Catalonia Clústers, impulsat fa dos anys per la Generalitat de Catalunya.
La Generalitat llança un nou programa que prepararà les pimes catalanes per començar a innovar i exportar
17.12.2015Anomenat GR pime, donarà suport de moment a 30 petites i mitjanes empreses en la implantació de plans econòmics-financers, estratègies comercials i millores d’eficiència per preparar-se per poder començar a internacionalitzar-se i innovar.
Comexi Group, Sintagmia i l'Hospital Sant Joan de Déu, reconeguts com a casos d'èxit empresarial per ACCIÓ i l'IESE Business School
15.12.2015Els casos s’han presentat aquest matí a la 3a Jornada de Canvi Estratègic en Clústers, emmarcada dins la política de clústers de la Generalitat.
Catalunya capta el 56% de la inversió estrangera en R+D empresarial destinada a l'Estat espanyol
11.12.2015
Arxius adjunts:
  • 1Documents
El conseller Felip Puig ha assegurat que “la inversió estrangera confia en Catalunya, l’empresa catalana confia en el seu país, la UE confia en Catalunya. Aquí hi inverteix tothom menys l’Estat espanyol”.
El comitè de seguiment de Volkswagen ratifica les inversions a SEAT i veu amb 'tranquil·litat' i 'confiança' el futur de l'automoció a Catalunya
10.12.2015
Arxius adjunts:
  • 2Fotos
La Generalitat ha reiterat el seu compromís d’ajudes per a la fabricació de nous models del grup i ha exigit al Govern central que “sigui el major company de viatge” pel que fa a noves inversions.
El 50% de l'economia catalana depèn del sector industrial, segons l'estudi 'La Nova Indústria'
09.12.2015
Arxius adjunts:
  • 1Documents3Fotos
L’estudi contempla la importància real de la indústria en l’economia catalana seguint el concepte ‘nova indústria’, que té en compte no només les activitats productives de transformació sinó també els serveis que en depenen directament.
Pere Torres reclama 'un exercici de responsabilitat en relació a les informacions sobre el moviment d'empreses'
04.12.2015
Arxius adjunts:
  • 1Fotos
El secretari d’Empresa i Competitivitat demana “donar tota la informació perquè no se n’extreguin falses conclusions polítiques”.

Cercador de premsa

Calendari

Calendari

Contacteu-nos

Contacte

premsa.accio@gencat.cat

Tel. 93 476 72 13

Rebre comunicats

Filtre per àmbit temàtic