Seccions

Imatge MenúACCIÓ 
Mitjans socials d'ACCIÓ

ACCIÓ és present a les xarxes i mitjans socials amb l’objectiu de mantenir oberts els canals de diàleg amb les empreses i els professionals i fomentar la competitivitat empresarial. T’animem que ens segueixis a les plataformes socials següents:

Twitter

Twitter. El compte @accio_cat de Twitter ofereix informacions corporatives, actualitat de l’empresa catalana, informació dels serveis, programes i ajuts d’ACCIÓ, així com d’actes i convocatòries que organitzem. Des del compte @Catalonia_TI podràs seguir informacions en anglès relatives a l’activitat exterior de les empreses catalanes, i a la captació d’inversions estrangeres a Catalunya.

Linkedin

LinkedIn. ACCIÓ té una pàgina d’empresa a partir de la qual podràs estar al dia de les principals novetats de l’organització, d’informes i peces de coneixement empresarial, i de notícies relatives a l’empresa catalana. Catalonia Trade & Investment també compta amb la seva pròpia pàgina per fer difusió de les principals informacions sobre Catalunya al públic internacional. ACCIÓ també impulsa grups de debat i networking a LinkedIn. El principal, el nostre grup corporatiu a LinkedIn, que exerceix de punt de trobada transversal per a l’empresa catalana.

Facebook

Facebook. ACCIÓ compta amb una pàgina activa a Facebook a través de la qual podràs estar al dia de les principals informacions de l’organització.

Youtube

Youtube. ACCIÓ compta amb un canal a Youtube com a repositori dels vídeos corporatius i del banc de coneixement.

slideshare

Slideshare. ACCIÓ penja les presentacions dels actes i jornades que organitza en el repositori de Slideshare.