Seccions
Creixement empresarial

Creixement Empresarial


Agafar dimensió proporciona a les empreses avantatges competitius, permet introduir economies d’escala i disposar de recursos més especialitzats per afrontar processos d’internacionalització i innovació. En definitiva, créixer suposa per a la PIME una millora de la seva competitivitat. ACCIÓ vol acompanyar les empreses catalanes en aquest procés, per accelerar-ne el creixement i la seva transformació, assegurant processos d’innovació continua per ser més competitives en els mercats internacionals.


En aquesta secció trobareu els diferents programes i serveis que us oferim perquè la vostra empresa no s'aturi. Tant si és una microempresa, com si és una start-up, com si és una PIME, trobareu solucions pràctiques que després us permetran poder endegar processos més ambiciosos d’internacionalització o d’innovació tecnològica.

Global 3D Printing Hub

La tecnologia d’impressió 3D avança a passos de gegant. És un dels eixos fonamentals de la Indústria 4.0, el nou paradigma de les fàbriques del futur basat en la digitalització.

Economia circular

L’economia circular es basa en millorar els resultats econòmics de les empreses, aprofitant els recursos al màxim i reduint la generació de residus al mínim, amb un impacte ambiental i social positiu.

Indústria 4.0

La revolució de la Indústria 4.0 ens situa en l’escenari de les fàbriques intel·ligents: processos digitalitzats i autònoms, maquinària connectada amb la Internet de les Coses i explotació de dades massives a través del big data.

Mobile Business

Les comunicacions mòbils estan impulsant els avenços tecnològics més importants d’avui dia. Des dels dispositius portables (wearables) fins a les cases i els cotxes connectats, la tecnologia mòbil és a tot arreu.

Start-ups

Quan un emprenedor posa en marxa la seva start-up, el seu camí només està començant. Aquí trobareu el programa Start-Up Catalonia, els plans Embarca i Esprint, eines de finançament per a emprenedors i empreses de recent creació, així com altres serveis per a noves empreses de base tecnològica.

Clústers

Catalunya és un dels països pioners a tot el món en l’aplicació d’iniciatives de desenvolupament basades en clústers.


Serveis per emprendre
Notícies i Casos d'èxit Start-up Catalonia