Seccions
Creixement empresarial

Creixement Empresarial


Agafar dimensió proporciona a les empreses avantatges competitius, permet introduir economies d’escala i disposar de recursos més especialitzats per afrontar processos d’internacionalització i innovació. En definitiva, créixer suposa per a la PIME una millora de la seva competitivitat. ACCIÓ vol acompanyar les empreses catalanes en aquest procés, per accelerar-ne el creixement i la seva transformació, assegurant processos d’innovació continua per ser més competitives en els mercats internacionals.


En aquesta secció trobareu els diferents programes i serveis que us oferim perquè la vostra empresa no s'aturi. Tant si és una microempresa, com si és una start-up, com si és una PIME, trobareu solucions pràctiques que després us permetran poder endegar processos més ambiciosos d’internacionalització o d’innovació tecnològica.

Economia circular

L’economia circular es basa en millorar els resultats econòmics de les empreses, aprofitant els recursos al màxim i reduint la generació de residus al mínim, amb un impacte ambiental i social positiu.

Indústria 4.0

La revolució de la Indústria 4.0 ens situa en l’escenari de les fàbriques intel·ligents: processos digitalitzats i autònoms, maquinària connectada amb la Internet de les Coses i explotació de dades massives a través del big data.

Mobile Business

Les comunicacions mòbils estan impulsant els avenços tecnològics més importants d’avui dia. Des dels dispositius portables (wearables) fins a les cases i els cotxes connectats, la tecnologia mòbil és a tot arreu.

Start-ups

Quan un emprenedor posa en marxa la seva start-up, el seu camí només està començant. Aquí trobareu el programa Start-Up Catalonia, els plans Embarca i Esprint, eines de finançament per a emprenedors i empreses de recent creació, així com altres serveis per a noves empreses de base tecnològica.

Clústers

Catalunya és un dels països pioners a tot el món en l’aplicació d’iniciatives de desenvolupament basades en clústers.


Serveis per emprendre
Notícies i Casos d'èxit Start-up Catalonia