Seccions
Creixement empresarial

Creixement Empresarial


Agafar dimensió proporciona a les empreses avantatges competitius, permet introduir economies d’escala i disposar de recursos més especialitzats per afrontar processos d’internacionalització i innovació. En definitiva, créixer suposa per a la PIME una millora de la seva competitivitat. ACCIÓ vol acompanyar les empreses catalanes en aquest procés, per accelerar-ne el creixement i la seva transformació, assegurant processos d’innovació continua per ser més competitives en els mercats internacionals.


En aquesta secció trobareu els diferents programes i serveis que us oferim perquè la vostra empresa no s'aturi. Tant si és una microempresa, com si és una start-up, com si és una PIME, trobareu solucions pràctiques que després us permetran poder endegar processos més ambiciosos d’internacionalització o d’innovació tecnològica.

Per a micro i petites empreses

Aquí trobareu solucions per als dos reptes més comuns i fonamentals: les dificultats financeres i la necessitat de trobar nous clients dins un mercat globalitzat.

Per a PIME

Catalunya és un país de pimes. Les petites i mitjanes empreses són el segment clau del teixit empresarial català, la clau de la seva diversitat i potencialitat empresarial.

Per a start-ups

Quan un emprenedor posa en marxa la seva start-up, el seu camí només està començant. Aquí trobareu el programa Start-Up Catalonia, els plans Embarca i Esprint, eines de finançament per a emprenedors i empreses de recent creació, així com altres serveis per a noves empreses de base tecnològica.

Directori de professionals

Us ajudem en la cerca, la valorització i l'aprofitament del talent, un dels factors clau per a la competitivitat del país.

Clústers

Catalunya és un dels països pioners a tot el món en l’aplicació d’iniciatives de desenvolupament basades en clústers.


Serveis per emprendre
Notícies i Casos d'èxit Start-up Catalonia