Seccions

Imatge MenúCreixement Empresarial Clústers

T'ajudem a trobar el teu clúster

No saps quin és el millor clúster per a la teva empresa? Dubtes entre alguns d’ells?

Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu per ajudar-te a trobar el clúster que més s’adapta a la vostra situació.

Dades de l'empresa

*Camps obligatoris
Aigua
Audiovisual
Automoció
Bellesa
Biomassa
Biotecnologia
Sector carni porcí
Digital
Domòtica
TIC Educació
Eficiència energètica
Indústria de l'esport
Ferroviari
Energia solar
Foodservice
Gourmet
Hàbitat
Il·luminació
Logística
Materials avançats
Mitjans de producció agrícola
Moble
Moda
Nàutic
Nutrició i salut
Òptica i fotònica
Packaging
Productes infantils
Salut mental
Tecnologies de la salut
Vins i caves
No trobo el clúster que m'interessa

Persona de contacte

*Camps obligatoris


D'acord amb el que disposa la Llei orgànica 15/1999, de protecció de dades, l'informem que les seves dades es recullen i estan incloses en un fitxer automatitzat titularitat de l'Agència per a la Competitivitat de l’Empresa, ACCIÓ, amb les finalitats de gestionar la seva inscripció a l'acte i poder facilitar-li en el futur, per via telemàtica i/o correu postal, informació sobre els nostres serveis i sobre temàtiques similars relacionades amb la competitivitat empresarial.

Així mateix, vostè accepta ser subscriptor del Butlletí ACCIÓ Informa, que el mantindrà informat sobre notícies, serveis, ajuts i convocatòries d'ACCIÓ, i del Butlletí Agenda ACCIÓ, on difonen les activitats per a empreses i professionals impulsades per ACCIÓ. Podrà donar-se de baixa de qualsevol d'aquests butlletins fàcilment, en qualsevol moment i per via digital.

Vostè autoritza expressament la cessió de les dades incloses en l'esmentat fitxer a d'altres entitats per complir finalitats directament relacionades amb les funcions per a les quals van ser sol·licitades.

Vostè podrà exercir els drets reconeguts per la Llei i, en particular, els d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició escrivint al correu electrònic dades.accio[arrova]gencat.cat, amb la referència “protecció de dades”.