Seccions

Imatge MenúCreixement Empresarial Pla Embarca

Entrevista prèvia per al Pla Embarca

Vols conèixer en detall el funcionament del Pla Embarca?
Vols veure com pot adaptar-se a les necessitats concretes de la teva empresa?
Emplena aquest formulari per agendar una entrevista amb els consultors d'ACCIÓ i, plegats, valorarem com pots treure'n el màxim profit.

Persona de contacte

*Camps obligatoris

Dades de l'empresa

*Camps obligatoris

Detalls per a l'entrevista prèvia

*Camps obligatorisD'acord amb el que disposa la Llei orgànica 15/1999, de protecció de dades, l'informem que les seves dades es recullen i estan incloses en un fitxer automatitzat titularitat de l'Agència per a la Competitivitat de l’Empresa, ACCIÓ, amb les finalitats de gestionar la seva inscripció a l'acte i poder facilitar-li en el futur, per via telemàtica i/o correu postal, informació sobre els nostres serveis i sobre temàtiques similars relacionades amb la competitivitat empresarial.

Així mateix, vostè accepta ser subscriptor del Butlletí ACCIÓ Informa, que el mantindrà informat sobre notícies, serveis, ajuts i convocatòries d'ACCIÓ, i del Butlletí Agenda ACCIÓ, on difonen les activitats per a empreses i professionals impulsades per ACCIÓ. Podrà donar-se de baixa de qualsevol d'aquests butlletins fàcilment, en qualsevol moment i per via digital.

Vostè autoritza expressament la cessió de les dades incloses en l'esmentat fitxer a d'altres entitats per complir finalitats directament relacionades amb les funcions per a les quals van ser sol·licitades.

Vostè podrà exercir els drets reconeguts per la Llei i, en particular, els d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició escrivint al correu electrònic dades.accio[arrova]gencat.cat, amb la referència “protecció de dades”.