Seccions

Imatge MenúCreixement Empresarial Pla Esprint

Què és?


Internacionalitza la teva start-up amb el Pla Esprint.

El Pla Esprint és un Programa Start-up Catalonia que té l'objectiu d'acompanyar les start-ups catalanes a connectar-se i a vendre en els mercats de la Unió Europea i del continent americà.


A qui s’adreça?

El pla està adreçat a start-ups que estiguin en una fase òptima del procés d’internacionalització, que han superat la fase de definició del model de negoci i la validació del seu producte/servei al mercat i compleixin els requisits següents:

  • Start-ups amb seu a Catalunya, entenent per start-up una empresa que aporta tecnologia o innovació disruptiva, amb un model de negoci escalable i repetible a entorns globals.
  • Start-ups de fins a vuit anys de vida.
  • L’equip fundador de la start-up ha de ser d'emprenedors, no pas empreses o institucions, i que aquests tinguin la majoria de les participacions de l’empresa.
  • Start-ups amb un mínim de quatre persones (socis i/o treballadors) dedicats de forma complerta a la start-up.
  • Start-ups que estiguin constituïdes segons alguna de les formes jurídiques següents: societat civil privada, societat de responsabilitat limitada, societat anònima, societat laboral i societat cooperativa.
  • Start-ups que han obtingut finançament extern privat i/o ajut o finançament públic ENISA, CDTI, ICO i/o ICF en els darrers dos anys.
  • Start-ups amb una facturació de més de 50.000 € (per empreses del sector TIC i mobile) i, per a la resta de sectors un mínim de 200.000 € en el darrer exercici tancat, a excepció del de la biotecnologia que hauria d’acreditar un mínim de 200.000 € de finançament obtingut o haver-lo aconseguit durant els tres primers trimestres de l’any 2015.

Per reproduir correctament aquest contingut és necessari instal·lar el programari Adobe Flash Player. Si us plau, baixeu-vos l'última versió, només us requerirà uns instants.

Vídeo promocional del Pla Esprint

Entrevista prèvia
Catalunya Emprèn Generalitat de Catalunya
Serveis per emprendre