Seccions

Imatge MenúCreixement Empresarial Finançament per a start-ups

ACCIÓ ajuda a accelerar el creixement de les Start-ups i per això, sovint, és necessari aconseguir un impuls financer que permeti aquesta acceleració. En aquesta secció trobaràs diferents eines, serveis i activitats que et permetran millorar les teves opcions de trobar finançament. A part d’aquests serveis i convocatòries, el programa Start-up Catalonia inclou també serveis personalitzats d’assessorament financer per a totes les empreses que formin part d’una acceleradora.

Servei d'Assessorament Financer

T'interessa obtenir una anàlisi de la teva empresa en termes financers i disposar d'una persona que t'orienti i acompanyi?
El nou Servei d'Assessorament Financer ofereix un acompanyament financer a la PIME posant a la teva disposició un equip expert i amb experiència en el sector.

Inversors i altres fonts de finançament

Agents del sector privat que aporten recursos a empreses amb plans de creixement que entren dins dels seus criteris d'inversió.

Esmorzars de Finançament

Sessions participatives per reflexionar sobre les vostres estratègies d’inversió i de cerca de finançament.

Fòrum d'Inversió

La convocatòria de referència a Catalunya tant per a emprenedors innovadors que busquen finançament per al seu projecte, com per a inversors que volen involucrar-se en nous projectes amb alt potencial de creixement.