Seccions

Imatge MenúCreixement Empresarial Start-up Catalonia

Què diuen de nosaltres?

NATURAKI

Narcis i Carme Vilà Pardàs (Cofundadors de Naturaki.com)

"Teníem una bona empresa amb un bon model de negoci però amb problemes d'organització interna que ens limitaven el creixement. Ara podem dir que hem establert unes bases perquè l'empresa pugui créixer, hem contractat 4 persones, hem crescut més d'un 50%, estem més tranquils i feliços i som més rentables."


SKITUDE

Àric Monterde Puig, Cap de comunicació i màrqueting

"La nostra participació ha estat molt positiva: ens han ajudat i motivat a créixer d’una forma més coherent, anticipant possibles errors o males decisions i tenint en compte aspectes que potser no haguéssim considerat. 100% recomanable."


GASTRONOMS

Sònia Faixó, Gerent

"Start-up Catalonia ens ha donat l'oportunitat d'entendre el nostre projecte d'una manera més global. Conceptes com diferenciació, innovació i col•laboració ja formen part de la nostra organització."


INNOQUANT

María Fernanda González Gutiérrez, Ph.D. in Physics, CEO & Founder

"Sabíem que el nostre projecte necessitava el suport d’experts per passar a un nou nivell. El nostre tutor és un visionari i la resta de l’equip, uns apassionats dels projectes empresarials."


PEE STICKERS

Sergi Grimau, Director Comercial

"Donem una menció destacada a la gran oportunitat de crear xarxa i ampliar la nostra llista de contactes, tots molt valuosos en el que ens queda de camí. La nostra tutora, a més, és una persona implicada, que ens ha aportat mètode a més de coneixement i ordre en la nostra estructura."


SANNAI COSMETICS

Katherine Pao, CEO

"En els darrers mesos he superat la pèrdua d’un soci, la reorganització de l’empresa, la renovació de la imatge corporativa, l’establiment d’una nova línia de negoci i l’apertura de nous mercats, entre d’altres. I tot està sent possible gràcies a Start-up Catalonia."


NODOAMBAR

Xavi Ferré, Gerent

"El secret de l'èxit empresarial és la preparació, el treball i aprendre dels errors. Això ens ho hem trobat a Start-up Catalonia."


INNOVEM

Ramon Serra, Director executiu

"Nosaltres com a empresa d’R+D tenim coneixements en l'àrea tècnica i d'enginyeria, però tenim mancances en l'àrea administrativa i de gestió d'empresa. Start-up Catalonia ens ha permès apropar-nos a aquests coneixements per millorar la productivitat del nostre negoci."


IDISCOMPANY

Sergio González, R&D Department

"Start-up Catalonia, amb el seu equip de professionals, ens ha ajudat a consolidar les nostres bases i a establir els pilars fonamentals de creixement de l’empresa. A la vegada, m’ha permès millorar les meves habilitats i coneixements com a empresari. Tot, juntament amb el networking habitual de cada sessió, ha fet possible millorar els resultats d’anys anteriors."

Accelerem Start-Ups

Més informació i contacte

Contacte

Envia'ns els teus dubtes i suggeriments

Catalunya Emprèn Generalitat de Catalunya
Serveis per emprendre
Notícies Start-up Catalonia