Seccions

Imatge MenúCreixement Empresarial Start-up Catalonia

Entrevistes a les nostres start-ups

Entrevistes, notícies i casos reals d'empreses participants.

Vols saber què és el que les empreses diuen de nosaltres?

Algunes opinions i comentaris de les empreses participants

Mom2mom.cat: fer més fàcil la vida a les mares

21/07/2016 - MOM2MOM és una start-up que ha desenvolupat una plataforma col·laborativa que permet a qualsevol mare trobar el suport d'altres mares que ofereixen serveis de cangurs.

"Smart building o com fer els edificis més intel·ligents"

06/07/2016 - Entrevista a Guillermo Sanjuan, cofundador de Pentadom.

Mun Kombutxa, el te probiòtic 100 % català

16/06/2016 - Mun Ferments és una start-up del Pla Embarca de Start-Up Catalonia a la Catalunya Sud.

AranExperience: el clic necessari per viure la Vall d'Aran

15/06/2016 - Naut Viajes és una agència de viatges receptiva, amb oficina a la Vall d'Aran, especialitzada en activitats, experiències, viatges de neu i muntanya a Baqueira Beret i a la Vall d'Aran.

Entrevista a Sandra Felip, gerent i cofundadora de Klug Compressors

04/05/2016 - Klug Compressors va participar al Pla Embarca de Start-Up Catalonia a la Catalunya Central. Fabricants de compressors, van néixer amb la visió d'exportar al món.

El ‘Google' dels restaurants per a celíacs

25/04/2016 - Allergychef és la primera plataforma de reserves en línia a restaurants formats per poder atendre celíacs, al·lèrgics i intolerants alimentaris.

"Les grans empreses, per fi, han descobert que el peix ràpid es menja el lent i no pas el gros es menja el petit"

22/04/2016 - Entrevista a Josep Lluís de Gabriel, fundador de Bitlonia.com i mentor de Start-up Catalonia.

Oi Designs: Disseny de solucions multisensorials

14/04/2016 - Entrevista a Xavier Aluja, CEO i cofundador d'Oi designs.

"Amb el soci taiwanès he après a exercitar la paciència com a valor positiu per construir relacions durables"

14/04/2016 - Entrevista a Pep Garcia, fundador de MaxChief Europe i tutor de Start-up Catalonia

Entrevista a Jaume Rosell, mentor de Start-up Catalonia

13/04/2016 - "Fa uns anys la tecnologia de la informació (TI) es veia com un cost per a l'empresa, avui és imprescindible per al negoci"

Entrevista a Eduard Garcia, cofundador de Mostrarium

8/04/2016 - Mostrarium és una start-up que va participar al Pla Embarca de Start-Up Catalonia al Maresme.

Eventis, l'app per organitzar esdeveniments

7/04/2016 - LaMantis Disseny i Internet és una start-up que va participar al Pla Embarca de Start-Up Catalonia a Girona. Aquesta empresa és la responsable del nou portal anomenat EVENTIS.

LYNCAT. Pensar en mobile és una bona idea

24/03/2016 - Start.cat és una start-up que va participar al Pla Embarca de Start-Up Catalonia al Maresme. La start-up ha llançat LYNCAT, un producte que permet a les empreses disposar d'una app nativa per comunicar-se amb els seus clients.

"Com a CEO el meu rol no era desenvolupar l'empresa, sinó crear un equip que la desenvolupés"

22/03/2016 - Entrevista a Jacques Giribet. Consultor independent, fundador i ex CEO d'IDAPT.

Cera ecològica, la solució ambiental per als esquís

16/03/2016 - Marteen Sports World és una start-up que ha participat al Pla Embarca de Start-Up Catalonia a Mataró. Amb la cera ecològica NZero, que dóna més adherència, més control i més bon manteniment en la pràctica d'esquí, aquesta start-up ha revolucionat el món de l'esquí.

Guidd: turisme experiencial amb vocació social

05/02/2016 - Guidd és una plataforma digital que posa en contacte els turistes rurals i de natura amb aquells guies locals que poden oferir-los experiències úniques i personalitzades.

Entrevista a Aniol Brosa, Fundador de u!studio group

04/02/2016 - Aniol Brosa és tutor de Start-up Catalonia i està especialitzat en fundraising i capital risc.

Carlos Duran: "El meu èxit: provar, mesurar, decidir!"

23/12/2015 - Carlos Duran és tutor de Start-up Catalonia, emprenedor fundador de diverses empreses, entre les quals Hoy-Voy, l'autoescola que ha revolucionat el seu sector.

Ensenyar a través de la robòtica

23/12/2015 - Entrevista a Joan Casals, director d'Ausatel Robòtica.

“Tenir el focus posat en el tacticisme fa que perdis la visió estratègica”

23/12/2015 - Entrevista a Josep Ramon Freixanet, director executiu de GFT IT Consulting i tutor de Start-up Catalonia.

Entrevista a Damià Garcia, tutor del Programa Start-up Catalonia

16/12/2015 - Té experiència i ha participat en la creació i el desenvolupament de plataformes B2C i B2B, ha desenvolupat aplicacions tecnològiques en el sector d'e-wellness i e-health i ha dirigit i fundat diverses empreses en l’àmbit tecnològic i les comunicacions.

Entrevista a Ana Guasch, cofundadora de Querida Carmen i tutora del Programa Start-up Catalonia

9/12/2015 - Ana Guasch és tutora de Start-up Catalonia i cofundadora de Querida Carmen.

Entrevista a Núria Bosch, tutora de Start-up Catalonia

2/12/2015 - Bosch és tutora de Start-up Catalonia. Experta en finances i en educació. La seva experiència li ha permès conèixer el món del negocis i les finances des de diferents angles: la banca, la gestió i les finances corporatives.

Entrevista a Josep Maria Valero, tutor de Start-up Catalonia

25/11/2015 - En Josep Maria Valero és un professional del camp de les tecnologies de la informació i les telecomunicacions que desenvolupa, des de fa més de 15 anys, la seva carrera professional en un entorn multinacional com Nestlé, S.A. Sempre ha estat molt implicat amb l'ecosistema emprenedor a Barcelona, on col·labora com a mentor de start-ups i projectes d'Internet.

Entrevista a l'Emilio Garcia, CEO de Swim in Design

18/11/2015 - Swim in Design és una start-up que forma part del Pla Embarca de Start-Up Catalonia. Aquesta empresa és la responsable de la marca MIWS Barcelona i dissenya, fabrica i comercialitza banyadors per a entrenament d'una sola peça, amb un sistema de fixació patentat i amb dissenys exclusius i personalitzables.

Entrevista a Carlos Belmonte, cofundador de Tracktio.com i abantio

11/11/2015 - Carlos Belmonte és tutor de Start-up Catalonia i està especialitzat en solucions en Tecnologies de la Informació i la Comunicació. Ha dirigit equips d’enginyeria i definit solucions adaptades al mercat amb un equilibri entre desenvolupament de producte i negoci.

Entrevista a Fernando Olmos, CEO de Funtasty

4/11/2015 - Fernando Olmos és el CEO de Funtasty, una start-up de l’acceleradora de la Catalunya Sud, que permet gaudir d’una dieta sana i saludable a partir d’una varietat de productes amb base de fruites i verdures.

Entrevista a Sebastián Vilaplana, co-fundador i director comercial de Legend Ebikes

21/10/2015 - Legend EBikes és una start-up que forma part del Pla Esprint de Start-Up Catalonia. Legend E-Bikes dissenya, fabrica i comercialitza bicicletes elèctriques amb un especial èmfasi al disseny i a la personalització.

Entrevista a Quim Garreta, CCO de Cubus Games

21/10/2015 - Cubus Games és una start-up d’Igualada que participa al Pla Embarca de Start-up Catalonia, a l’acceleradora de la Catalunya Central. Va ser creada el 2014 per quatre amics entusiastes dels GameBooks i es dediquen al desenvolupament d’apps i aventures interactives.

Entrevista a Julio García, tutor de Start-up Catalonia

07/10/2015 - Entrevista a Julio García, Acquisition and Data Manager a Geenapp, Assessor a Rivalio, Mentor de Mètriques a Wayra (acceleradora de Telefonica).

Entrevista a Pol Hortal, tutor de Start-up Catalonia

07/10/2015 - Pol Hortal és tutor de Start-up Catalonia i està especialitzat en Internet, Màrqueting i Estratègia de Negoci. Ha participat de manera activa en la concepció i materialització de 15 start-ups. Ha portat més de 300 projectes de comunicació i màrqueting en diferents sectors i mercats per a grans marques.

Entrevista a Xavi Rius, CEO de Citysens

07/10/2015 - Citysens és una start-up que forma part del Pla Embarca de Start-Up Catalonia a la Catalunya Sud. La start-up dissenya i produeix jardins verticals per poder gaudir de les plantes a casa.

Entrevista a Josep Mitjà, cofundador de Wuaki.tv

11/09/2015 - Josep Mitjà va participar en una sessió del Pla Esprint on va parlar de la seva experiència en aixecar finançament per a la seva start-up d'èxit Wuaki.tv.

Entrevista a Thaïs Zorrilla i Ricard Sanz , fundadors de Vívelus

04/09/2015 - Vívelus comercialitza experiències basades en oficis, tradicions, cultura, llegendes i artesania de cada zona, que les persones viuen en primera persona, convertint-se en protagonistes.

Entrevista a Joan Miquel Espada, CEO i fundador de Getupcode

06/08/2015 - Getupcode és una comunitat en línia de programadors i directors de tecnologia de les empreses per tal que ambdós sectors professionals puguin contractar-se a través d'Internet de forma fàcil, ràpida i segura.

Entrevista a Rafa Ramírez i Alex Surroca, CEO Neosalus i CEO Use It

31/07/2015Use-It i Neosalus han signat una joint venture per desenvolupar un programari i maquinari de gestió de desfibril·ladors amb la finalitat de fer-los més accessibles al ciutadà i augmentar del 10% al 65% la supervivència en els casos de mort sobtada.

Entrevista a Josep Dosta, soci fundador de Woodys Barcelona

24/07/2015 - Woodys Barcelona és una marca d'ulleres amb fusta, ubicada a Vic, que en només un any i 10 mesos ja està present a més de 30 països i factura prop del milió d'euros.

Entrevista a Miquel Pujadas, tutor de Start-up Catalonia

16/07/2015 - Tutor de start-up especialitzat en empreses agroalimentàries, també col·labora en aquest camp amb Creacció, agència d'innovació, emprenedoria i coneixement a Osona. Soci fundador d'I+D Gastronomia, ha treballat en diferents mercats europeus. És llicenciat en Administració i Direcció d'empreses i Màster en International Business.

Entrevista a Sven Huber, soci fundador de Boolino

13/07/2015 - BOOLINO és una start-up que forma part del Pla Esprint de Start-Up Catalonia. És el lloc de referència de la lectura infantil, una eina única que permet descobrir els millors llibres per als fills d'una manera còmoda, intuïtiva i divertida.

Entrevista a Isidre Alférez, director comercial d’IMARTEC i Marc Saló, director tècnic d’IMARTEC

29/04/2015 - Imartec és una start-up que ofereix solucions d'estalvi energètic mitjançant la implantació d'equips de biomassa que poden arribar a reduir entre un 50-60% els costos energètics.

Entrevista a Xavier Ferrando, director general de Tecnopraim

29/04/2015 - Tecnopraim és una start-up que ofereix serveis d’Enginyeria Electrònica que cobreixen necessitats en desenvolupament tecnològic i industrial.

Entrevista a Eudald Camprubí, CEO d'Iskra

28/04/2015 - Iskra és una agència tecnològica especialitzada en aplicacions web i mòbil, i comercialitzen Intranetum, un gestor de coneixement que utilitza tècniques de machine learning i big data per afavorir l'economia del coneixement dins de les organitzacions.

Entrevista a Ferran Cívico, CEO de Take Your Week

30/03/2015 - Take Your Week és una start-up que forma part del Pla Embarca de Start-Up Catalonia a Girona. Comercialitza productes d'acollida per hotels i cases de turisme rural. També fabrica kits de servei per millorar l'experiència dels clients d'apartaments turístics i bungalous.

Entrevista a David i Isidre Elias, refundadors d'Elias Forner

11/03/2015 - Elias Forner és una reempresa que forma part del Pla Embarca de Start-Up Catalonia a Lleida. Com reemprendre una empresa tradicional a través de la innovació i la internacionalització: El pa amb denominació d'origen.

Entrevista a María de la Peña , cofundadora d'OnTheRocks

4/03/2015 - OnTheRocks és una start-up que forma part del Pla Embarca de Start-Up Catalonia a la Catalunya Sud. La delícia dels licors artesans com mai abans s'ha vist: tradició i estil de vida.

Entrevista a Guillem Soldevila, director de VamCats

27/02/2015 - VAMCATS és una empresa que forma part del Pla Embarca de Start-Up Catalonia a la Catalunya Central. VAMCATS ha accedit al Pla, coincidint amb el llançament de la seva la nova col·lecció de vambes.

Entrevista a Josep Vera, TOTHORA

11/02/2015 - TOTHORA dissenya, edita i comercialitza rellotges de sobretaula, de paret i de peu.

Entrevista a Eugenia Villavicencio, CMO de Tu Pediatra Online

05/02/2015 - Tu Pediatra Online és una start-up del Pla Embarca del Vallès que ofereix serveis d'assessoria pediàtrica en línia.

Entrevista a Carolina Delgado, DO IT ORIGINAL

27/01/2015 - DO IT ORIGINAL és una start-up del Pla Embarca del Vallès que analitza les tendències de la moda i ofereix l'últim en peces de vestir i teixits per obtenir roba exclusiva en edicions limitades.

Entrevista a Xavi Ferré, soci i director comercial de Nodo Ambar

14/01/2015 - Nodo Ambar és una start-up de l'acceleradora del Vallès, que dóna solucions a la gestió diària de la PIME a través d'una plataforma a internet, modular, escalable i adaptable sectorialment..

Entrevista a Adrià Buzón , Soci i CEO de Gonnafit

08/01/2015 - La idea de Gonnafit  sorgeix de tres joves emprenedors de Barcelona: Adrià Buzón, Jaume Romero i Albert Villón, tots ells llicenciats en Ciències de l'Activitat Física, grans amants de l'esport i, en especial, de l'exercici a l'aire lliure.

Entrevista a Francesc Serrano , CEO de Talk&Code

08/01/2015 - A Talk&Code ajudem els nostres clients, que són des de start-ups a multinacionals, en l'evolució digital dels seus processos de negoci per assegurar la seva competitivitat dins d'un mercat cada vegada més connectat.

Veure més entrevistesAccelerem Start-Ups

Més informació i contacte

Contacte

Envia'ns els teus dubtes i suggeriments

Catalunya Emprèn Generalitat de Catalunya