Seccions

Imatge MenúInnovació i Tecnologia Ajuts i finançament

Recolza't per obrir el teu projecte o empresa amb garanties d'accedir a les millors oportunitats, ja sigui a Catalunya com a la resta del món. Aconsegueix descomptes directes, recursos tècnics i financers per impulsar la teva innovació.

Ajuts per a la innovació empresarial 2017

Innovar forma part de l’ADN de les empreses que creixen: el 80% de les que ho fan, tenen previst augmentar la facturació. ACCIÓ t’ho posa fàcil perquè tu també et sumis a la innovació com ja ho fan més de la meitat d’empreses catalanes.

TECNIOspring PLUS

Ajuts a la contractació de personal investigador per a la realització de projectes de recerca aplicada.

Nuclis, ajuts d’R+D empresarial

Accedeix a un ajut econòmic per desenvolupar el teu projecte d’R+D diferencial, de forma individual o cooperativa, i amb visió internacional.

Comunitats RIS3CAT

Coneixes les Comunitats RIS3CAT? Són el nou ajut europeu per recolzar grans projectes d’R+D i Innovació amb altres empreses i entitats del teu sector.

Cupons a la Innovació

Aconsegueix un descompte econòmic per subcontractar serveis d’innovació.

Ajuts per innovar a través de start-ups

Implementaràs la teva pròpia incubadora o acceleradora corporativa, amb l’objectiu d’assegurar l’èxit i creixement dels nous projectes d’emprenedoria de la teva empresa.

Finançament FEDER

El Programa Operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020 s’ha elaborat en el marc de l’Estratègia Catalunya 2020 (ECAT2020) i l’Estratègia d’investigació i innovació per a l’especialització intel·ligent de Catalunya (RIS3CAT).