Seccions

Imatge MenúInnovació i Tecnologia Participa i coopera en projectes d’R+D: Nuclis

Els Nuclis de Recerca Industrial i Desenvolupament Experimental és un Programa d’ajuts, cofinançat amb els fons europeus FEDER, destinat a incentivar la realització de projectes d’R+D, duts a terme a Catalunya amb una R+D diferencial i d’alt impacte al territori i a les empreses. Els projectes hauran de tenir un fort impacte d’internacionalització dels resultats i la tecnologia així com capacitar a les empreses per accedir a convocatòries internacionals d’R+D, en especial al programa Horizon 2020 de la Unió Europea, i a licitacions.

Els Nuclis d'R+D volen incidir en:

  • La generació de nova ocupació i d’inversions industrials o el manteniment de l’activitat científica i productiva a Catalunya.

  • La participació de membres del sistema de Recerca i Innovació de Catalunya en les activitats d’R+D del projecte.

  • En la internacionalització del sol·licitant.

En compliment de l’Estratègia Industrial del Govern de la Generalitat de Catalunya que, en línia amb les polítiques industrials definides per la Unió Europea i amb l’estratègia per a l’especialització intel·ligent de Catalunya (RIS3CAT), defineix el marc per al desenvolupament de les actuacions d'R+D+I per al període 2014-2020, els projectes hauran d’estar emmarcat dins les tecnologies facilitadores transversals (TIC, Nanotecnologia, Materials Avançats, Fotònica, Biotecnologia i Manufactura Avançada), i hauran d’identificar els àmbits sectorials líders (Química Energia i recursos, Alimentació, Sistemes industrials, Indústries relacionades amb la Mobilitat sostenible, Indústries basades en el disseny, Indústries de la salut i Indústries culturals i basades en l’experiència.

La convocatòria presenta dues modalitats en funció del tipus de projecte que la teva empresa estigui portant a terme:

Nuclis de Recerca Industrial i Desenvolupament Experimental Locals

Programa de suport a projectes de recerca industrial i desenvolupament experimental duts a terme a Catalunya, de forma individual o col·laborativa i per empreses amb establiment operatiu a Catalunya.

Nuclis de Recerca Industrial i Desenvolupament Experimental Internacionals

Programa de suport a projectes de recerca industrial i desenvolupament experimental d’agrupacions d’empreses amb component internacional.


Sol·licita'l

Contacteu-nos

Contacte

R+D Empresarial