Seccions

Imatge MenúInnovació i Tecnologia Connexió

Innovar és col·laborar: vinculat amb els millors aliats per desenvolupar projectes innovadors. Accelera el teu creixement en col·laboració amb altres agents o troba el company tecnològic que millor s’adapta per impulsar les teves necessitats. Prepara’t per veure món: aprèn a identificar els mercats amb més potencial i gestiona projectes internacionals. Coneix abans que ningú els instruments i agents facilitadors per millorar la teva competitivitat.

TECNIO: tecnologia diferencial per a la teva empresa

Diferencia’t de la competència incorporant la millor tecnologia existent a Catalunya. Aprofita’t de l’ experiència i el coneixement existent per gestionar i executar projectes d’R+D amb èxit.

Oportunitats de negoci amb tecnologia als països de la UE: EEN

Fes visible les teves ofertes i demandes tecnològiques a través d’aquesta xarxa de consorcis d’Europa amb més de 550 organitzacions i 4.000 experts.

Innova al món

Connecta amb els mercats prioritaris per obrir la teva tecnologia al món.

Oportunitats d'innovació

Connecta’t amb empreses, socis i tecnologia per impulsar projectes innovadors. En aquest apartat hi trobaràs ofertes, demandes i cerques de socis per a projectes de recerca, desenvolupament i d’innovació empresarial vigents.


Acreditació TECNIO