Seccions

Imatge MenúInnovació i Tecnologia 
Orientació i assessorament a la innovació

Orientem, connectem, capacitem i et donem l’impuls tècnic i financer més adient per a cada una de les fases del teu projecte: treballem junts per a la transformació de la teva empresa i del teu projecte.

Som un equip de 50 professionals especialitzats en desenvolupar projectes d’innovació i treballem per connectar empreses i projectes amb l’èxit al mercat.

La innovació és la millor resposta a les oportunitats i reptes d’un mercat global, que obliga a reaccionar i a respondre als nous esdeveniments amb noves eines i perspectives.

El dia a dia de les empreses ens menja, però nosaltres tenim temps de qualitat per a tu. Vols assessorament? Contacta amb nosaltres!


Orientació i assessorament a la innovació

 

Assessora't

 

 

Nota: l'assessorament realitzat en aquest servei és de caràcter exclusivament consultiu. En cap cas la informació facilitada tindrà un caràcter vinculant pel que fa al procés d'atorgament d’ajuts propis o de tercers. És imprescindible que la persona de contacte facilitada i l'assistent a la reunió siguin de l'empresa sol·licitant del servei. També cal destacar que tota sol·licitud que no aporti la informació mínima requerida serà desestimada.


Sol·licitud Servei d'Assessorament per a la innovació

Contacteu-nos

Contacte

innova.accio[arrova]gencat.cat

Tel. 93 476 72 55

EEN