Seccions

TECNIO - Transparent - ACCIÓTECNIO
Be tech. Be competitive



CRESCA

Centre de Recerca en Seguretat i Control Alimentari

Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)

Centre de Recerca en Seguretat i Control Alimentari

Presentació del centre

El CRESCA és un centre de recerca referent pel que fa a les actuacions adreçades a augmentar la competitivitat del teixit empresarial en el sector agroalimentari. El CRESCA és centre membre del Centre d'Innovació i Tecnologia CTI UPC.

El CRESCA desenvolupa la seva activitat tan en la recerca bàsica i aplicada com en la formació especialitzada en el camp de la seguretat i control alimentari, actuant com a eina de transferència de tecnològica cap a les empreses

Oferta tecnològica

Desenvolupament de models predictius; Caracterització, diagnosi de residus orgànics i compostatge; Processos d'higienització i qualitat ambiental; Productes naturals i ingredients funcionals.

Consultoria i assessorament. Formació especialitzada. Convenis específics relacionats amb R+D+i. Organització de jornades tècniques i congressos.

Projectes més rellevants

Cursos d'especialització; Congrés bianual. Al 2013 s’ha fet el “V Congrés Nacional sobre Legionel·la i Qualitat Ambiental”; Conveni específic amb l’empresa CEOSYCAR: Estudi i desenvolupament de patrons per a repel·lents d’insectes.

Alguns dels Sectors amb els quals es treballa

Agroalimentari.

Equipament rellevant

Laboratori Química EET . Laboratori Química IPCT. Laboratori mecànic IPCT . Laboratori microbiologia edifici GAIA.


Veure fitxa
CRESCA - Terrassa
  • Adreça
  • C/ Colom, 1

    08222 - TERRASSA

  • Telèfon / E-mail
  • (+34) 937 398 654

    info[arrova]cresca.upc.edu

  • Persona de contacte
  • Judith Crespiera Portabella

  • Pàgina web
  • http://www.cresca.upc.edu
  • Director/a
  • Josep Garcia Raurich
  • Superfície
  • 185 m²
  • Personal
  • Personal18

    Doctors9

Àmbits

Tecnologies de l'Alimentació
  • Anàlisis Perills i Punts Control Crítics
  • Durabilitat i traçabilitat productes alimentaris
  • Optimització envasos i embalatges
  • Prototips de màquines d'ús alimentari
  • Disseny i/o construcció d'equips o instal·lacions en empreses alimentàries
  • Aprofitament Plantes Medicinals.