Seccions

TECNIO - Transparent - ACC1ÓTECNIO
Be tech. Be competitive


Menú

INNOPAN

Centro de Difusión Tecnológica del Sector Panadero

Centro de Difusión Tecnológica del Sector Panadero - innopan

Serveis

Serveis tècnics

  • Assessorament tecnològic
  • Assessorament i gestió d'ajudes a la I+D+I per al teixit empresarial
  • Gestió de marques de qualitat
  • Vigilància tecnològica: observatori
  • Anàlisi de qualitat de farines i de producte fi nal
  • Anàlisi sensorial
  • Anàlisi de mercat i introducció de productes

Sectors en els que s'ha treballat

  • Pa, brioixeria i productes derivats
  • Cereals and flour

Equipament rellevant

  • Planta pilot: obrador complet de fl eca i brioixeria
  • Laboratori de control de qualitat de matèries primeres
  • Laboratori de control de qualitat de producte final
  • Laboratori d'anàlisi sensorial: sala de cates
  • Biblioteca

INNOPAN - Lleida
  • Adreça
  • Parc Agroalimentari del Gardeny

    25003 Lleida

  • Telèfon / E-mail
  • +34 973 283 841

    +34 691 267 667

  • Persona de contacte
  • Agueda García-Agulló Bustillo

    agueda[arrova]innopan.com
  • Pàgina web
  • http://www.innopan.com
  • Director/a
  • Agueda García-Agulló Bustillo
  • Superfície
  • 900 m²
  • Nombre de laboratoris
  • 3
  • Personal
  • Plantilla: 4

    Doctors: 2

    Altres titulats univ.: 1

    Altres: 1

ÀMBITS SECTORIALS

Tecnologies de la Producció
  • Control i automatització de processos
  • Desenvolupament de productes aptes per a microones
Tecnologies de l'Alimentació
  • Millora nutricional de productes
  • Allargament de la vida útil
  • Millora dels sabors i aromes
  • Desenvolupament de productes ecològics
  • Desenvolupament de productes per a persones amb necessitats especials
  • Adequació de farines i additius per a processos específics