Seccions

TECNIO - Transparent - ACCIÓTECNIO
Be tech. Be competitiveMIC PRODUCTIVITY

CIP Manresa - Centre d'Innovació en Productivitat

CIP - Centre d'Innovació en Productivitat

Presentació del centre

Descriptor i prescriptor de referencia de les tecnologies i els seus bons usos per tal d'aconseguir una gestió eficient de la connexió entre processos, persones i informació.

Les activitats de MIC Producivity, passen per diagnosticar l'estat actual, dissenyar plans de millora i gestionar el canvi en processos d'evolució tecnològica i cultural en organitzacions.

Oferta tecnològica

Participació en consorcis de projectes d'innovació (Avanza,…), i redacció i publicació d'articles i guies i comunicacions en congressos.

Diagnòstic d'iProductivitat. Assessorament en iProductivitat. Estudis de ROI. Serveis de Formació. Programes de Millora de la Productivitat. Gestió de Projectes i Gestió del Canvi Organitzatiu degut a la incorporació de les TIC. Projectes de R+D+i. Implantació de models de treball flexible. Definició de projectes i planificació de SSII.

Projectes més rellevants

Publicació “ Recull de bones practiques per a la millora de la productivitat en empreses TIC” (TIC.cat). Publicació “Guia de la millora de la productivitat” (ACC1O). Projecte PYMESRED (Avanza I+D). Projecte Plataforma de Col·laboració Interactiva (eCultura. Xarxa social per als treballadors mòbils “Tercer Lloc”. BizSpark Camps, per a fomentar startups tecnològiques. Definició d’un model de ‘Flexible Working’ per a empreses. Posta en marxa de l’oficina del futur a ESADE Creapolis.

Alguns dels Sectors amb els quals es treballa

Indústria. Energia. Banca. Educació. Tecnologia.

Equipament rellevant

Espais i sales de dem. (innova i inspira) a Manresa i a Madrid (EMO) i espai de l'oficina del futur a ESADE Creapolis.


Veure fitxa
CIP - Manresa

Àmbits

Tecnologies de la Informació i la Comunicació
  • Nous models organitzatius
  • Millora de la productivitat i eficiència dels processos empresarials