Seccions

InternacionalitzacióInternacionalització Començar a exportar


Coneix els mercats

Les Oficines Exteriors de Comerç i Inversions de la Generalitat de Catalunya us ofereixen assessorament individualitzat per aproximar-vos als països del vostre interès i us apropen les oportunitats de negoci que ofereixen els diferents països del món.

Programa de Cupons a la Internacionalització

Els cupons a la internacionalització són un descompte econòmic directe, que podràs bescanviar amb un proveïdor acreditat per ACCIÓ.

Aracoop Internacional

ACCIÓ llança un servei d'acompanyament per a empreses d’economia social perquè es connectin i venguin als mercats internacionals.

Missions empresarials

Aprofiteu l’oportunitat de dur la vostra empresa al mercat que us interessa, de la mà d'organitzacions de diversos sectors que donaran més força al vostre projecte.

Pla integral de foment de la Cooperació Empresarial Internacional

La cooperació permet a les empreses guanyar competitivitat i augmentar l’atractiu de la seva oferta internacional en mercats complexos, difícils d’accedir de forma individual.

Contractació pública internacional

T'apropem i t'assessorem sobre com accedir a les licitacions internacionals amb finançament d'organismes multilaterals.

Recomanador d'oportunitats

Vols conèixer les oportunitats de negoci que més s’ajusten a la mida de la teva empresa, al teu sector i a la teva experiència exportadora? Descobreix-ho amb el nou recomanador d’oportunitats de negoci.


Missions empresarials
Pla de Cooperació Empresarial Internacional