Seccions

InternacionalitzacióInternacionalització Oficina Exterior
de Catalunya a
Bogotà

Oficina Exterior de Catalunya a Bogotà

Oficina Exterior de Catalunya a Bogotà

Vols fer negoci a Colòmbia i l'Equador?

Descobreix les oportunitats que les empreses catalanes tenen a Colòmbia i Equador.Si vols assessorament sobre les oportunitats de negoci en els mercats colombià o equatorià contacta amb el nostre equip de Barcelona.


L'oficina

L'Oficina Exterior de Catalunya a Bogotà es va obrir l'any 2012.

L'equip de l'oficina està format pel director, el Sr. Frederic Subirats, la Sra. Ana María Ortiz i el Sr. José Fernando Chacón.

Àmbit d'actuació: Colòmbia i Equador.

Aquesta oficina disposa del servei de soft landing.


El director

Frederic SubiratsEl Frederic Subirats és nascut a Amposta-Tarragona i és llicenciat en Dret per la Universidad de los Andes -Bogotà D.C- i està especialitzat en Relacions Internacionals per la Universitat Pompeu Fabra i en Màrqueting i Comerç Interncional per la Universitat Autònoma de Barcelona.

Abans d'incorporar-se a ACCIÓ (COPCA) l'any 2006, va fer pràctiques al Parlament Europeu a la DG de Política Exterior per l’Àrea de Sud-Amèrica. Anteriorment, entre 1995-2002, va exercir com a agent comercial i advocat a Colòmbia i Veneçuela. A ACCIÓ ha format part de l’àrea de Cooperació Internacional, on ha gestionat projectes de Cooperació Tècnica i Empresarial, principalment a països de la Regió Andina i de la zona mediterrània.


Localització

L'oficina està situada a:

Cra. 11ª n° 94ª-56 oficina 501
Centro Ejecutivo 95.
CP: 110221
Bogotá D.C.
Vols assessorament sobre aquests països? Consulta'ns
Entrevistes amb els directors
Oficines Exteriors de Catalunya
Amèrica