Seccions

InternacionalitzacióInternacionalització Oficina Exterior
de Catalunya a
Hong-Kong

Oficina Exterior de Catalunya a Hong-Kong

Oficina Exterior de Catalunya a Hong-Kong

Vols fer negoci a Hong Kong, Taiwan i Sud de la Xina?

Descobreix les oportunitats que les empreses catalanes tenen a Hong Kong, Taiwan i Sud de la Xina.Si vols assessorament sobre les oportunitats de negoci en aquests mercats contacta amb el nostre equip de Barcelona.


L'oficina

L'Oficina Exterior de Catalunya a l'illa de Hong Kong està situada al districte financer FWD Financial Centre.

L'equip de l'oficina està format per la directora, la Sra. Madrona Marcet, i pel Sr. Kenny Wing Kar Wong, per la Sra. Edna Mok, el Sr. Raül Guerra, la Sra. Chris Wong i el Sr. Carlos Palacín.

Àmbit d'actuació: Hong Kong, Taiwan i Sud de la Xina.

Aquesta oficina disposa del servei de soft landing.


La directora

Madrona MarcetLa Sra. Madrona Marcet és llicenciada en Traducció i Interpretació per la Universitat Autònoma de Barcelona. Es va traslladar a Xina l’any 1999 i va completar la seva formació amb un any de postgrau a Beijing, a la People's University of China.

Amb 12 anys d'experiència laboral a la Xina i Hong Kong, abans d’incorporar-se com a directora de l’Oficina Exterior de Catalunya a Hong Kong l'any 2011, va exercir com a Gerent d'una empresa italiana amb seu a Hong Kong dedicada al desenvolupament, producció i distribució d'articles per a campanyes de fidelització d’empreses petroleres arreu del món. Més tard es va unir a l’equip d'United Colors of Benetton a Hong Kong, on portava la gestió de procediments i autoritzacions pre-producció, així com la conformitat de la producció amb els estàndards de seguretat internacionals.

La seva experiència professional en diferents camps, incloent la gestió de projectes, desenvolupament i industrialització de producte, l'assignació de comandes i control de qualitat li han proporcionat un ampli coneixement de la producció i les capacitats d'aprovisionament de la Xina que li permeten guiar les empreses catalanes les diferents etapes de seus projectes a la Xina i Hong Kong.

Amb experiència en màrqueting i vendes, en el passat ha portat personalment les carteres de diversos dels clients principals a la Xina, Japó, Malàsia i Singapur.


Localització

L'oficina està situada a:

Unit 1905, 19/F FWD Financial Centre
308-320 Des Voeux Road Central
Sheung Wan
Hong KongVols assessorament sobre aquests països? Consulta'ns
Entrevistes amb els directors
Oficines Exteriors de Catalunya
Àsia